Cinci greşeli pe care le facem atunci cumpărăm un costum de baie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 aug 2021, 08:05

Este sezonul concediilor şi al temperaturilor ridicate, iar mulţi dintre noi decidem să ne petrecem timpul pe plajă sau la piscină. Şi atunci vine întrebarea veşnică: „ce costum de baie ar trebui să îmi cumpăr”?

Dacă în cazul bărbaţilor răspunsul vine mai repede,  femeile îşi vor pune mult mai multe întrebări. Şi, pentru că situaţia nu este atât de simplă, trecem în revistă, mai jos, cele mai frecvente greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi cumpără un costum de baie.

Materialul prea gros

În primul rând, este foarte important să nu alegi un costum de baie dintr-un material prea gros, ori prea subţire.

Verifică pe etichetă detaliile materialului. Într-adevăr, acesta este unul dintre puţinele cazuri în care este mai bine ca materialul să aibă mai multă fibră sintetică.

Modelul nu se potriveşte cu silueta

Un alt aspect esenţial în cumpărarea costumului de baie este alegerea unui model care va avantaja silueta. Spre exemplu, femeile cu un bust generos nu ar trebui să folosească sutiene cu push-up sau model triunghi, ci modelul bandă.

Modelul triunghi, spre exemplu, este recomandat femeilor care vor să atragă atenţia în partea de sus a corpului, mai degrabă decât în zona picioarelor, spre exemplu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Comanzi mărimea greşită

Dacă faci comenzi online, este bine să fii foarte atentă în selectarea mărimii.

Unele persoane cred că există numai mărimi universale şi atunci se pot păcăli. De aceea, este recomandat să cereţi informaţii despre mărimi. Un site cu costume de baie care răspunde unor astfel de cerinţe şi are modele foarte multe este sevensins.ro, spre exemplu.

Imprimeuri nepotrivite

Imprimeurile pot fi salvarea unui costum de baie. Însă exista situatii când nu sunt reuşite,  când nu se potrivesc cu locul în care se merge la plajă, ori cu stilul tău.

Spre exemplu, dacă nu vrei să atragi prea mult atenţia asupra corpului tău, indicat este să nu porţi animal print sau culori prea tari, ci să rămâi la modele mai simple.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.