Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre Ahmet Kutsi Karadogan, actorul care joacă rolului lui Halil Sirhani în serialul Melek

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 oct 2023, 12:29

Care sunt cele mai puțin cunoscute lucruri legate de cunoscutul actor Ahmet Kutsi Karadogan?

Sursa: https://www.facebook.com/kutsiofficial

Care sunt cele mai puțin cunoscute lucruri legate de cunoscutul actor Ahmet Kutsi Karadogan?

Ahmet Kutsi Karadogan, cunoscut adesea sub numele de Kutsi, este un actor, cântăreț și interpret de muzică pop. Acesta a devenit cunoscut publicului din România, datorită rolului lui Halil Sirhani din serialul Melek. Ce altceva mai puteți afla despre acesta?

Cinci lucruri neștiute despre Ahmet Kutsi Karadogan

Ahmet Kutsi Karadogan s-a născut pe data de 16 martie 1973 în Akcadag, Turcia.

Acesta este cunoscut pentru rolul lui Halil Sirhani, iubitul lui Melek, pe care îl interpretează în serialul cu același nume. Iată cinci lucruri mai puțin cunoscute despre celebrul actor turc:

1.Este interpret de muzică pop

Cunoscut sub numele de scenă Kutsi, este un compozitor, cântăreț de muzică pop și actor turc. Acesta a fost numit după poetul turc Ahmet Kutsi Tecer. Artistul a luat lecții de canto încă din perioada liceului și a câștigat unul dintre cele mai mari premii din Turcia, pentru primul album „Așk Payını Aldı”, în anul 2000.

Kutsi s-a născut în Istanbul, Turcia, și a crescut într-un mediu în care muzica a fost mereu prezentă. Cu o soră care a fost, de asemenea, implicată în lumea muzicii, acest artist talentat a fost influențat încă din copilărie să exploreze această lume fascinantă.

Citește și: Cele mai frumoase seriale turcești pe care să le urmărești când este frig afară

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată cele mai cunoscut albume ale sale:

- 2000 – Aşk Payını Aldı
- 2005 – Sana Ne
- 2006 – Kördüğüm
- 2007 – Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor
- 2008 – Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim
- 2010 – Bambaşka
- 2013 – Bilmem Anlatabildim mi?
- 2014 – Yaz Günü
- 2016 – Aşıklar Şehri

2. A renunțat la facultatea de arhitectură

Ceea ce puțini știu este că Kutsi a început studiile în domeniul arhitecturii, dar și-a abandonat cariera universitară pentru a se dedica muzicii. Această schimbare de traiectorie a demonstrat hotărârea și pasiunea sa pentru muzică, pe care avea să o împărtășească mai târziu cu întreaga lume.

3. De la muzică la actorie

Kutsi nu este doar un talent muzical; el a explorat, de asemenea, lumea televiziunii. În 2006, el a făcut primul său pas în lumea actoriei, jucând în celebrul serial turcesc "Doktorlar.” Această incursiune în televiziune a fost un succes notabil, și l-a adus în atenția publicului și într-o altă sferă a industriei de divertisment.

Kutsi a arătat versatilitate în cariera sa, trecând cu ușurință între muzică și actorie.

Pe lângă succesele sale în muzică și televiziune, el a jucat și în diverse roluri în seriale populare, cum ar fi "Beyaz Yalan" și "Kalbimdeki Deniz.” Această versatilitate și capacitatea de a se adapta la diverse medii artistice l-au consacrat în rândul vedetelor cu adevărat complete.

4. A fost căsătorit cu Sinem Bayraktutar și are o fiică

Kutsi a fost căsătorit cu Sinem Bayraktutar. Cei doi s-au căsătorit la data de 30 august 2008. Împreună, au o fiică pe nume Ceylin Ada, care s-a născut un an mai târziu. Kutsi și Sinem au format o familie fericită și au adăugat o nouă dimensiune vieții lor odată cu venirea pe lume a fiicei lor. Fiica acestuia îi calcă pe urme fiind la fel de talentată precum celebrul artist.

Citește și: Patru lucruri mai puțin cunoscute despre Nehir Erdogan, actrița care joacă rolul principal în Melek

5. Sibel Ulker, femeia care i-a fost muză pentru albumele sale muzicale

În anul 2021, Ahmet Kutsi Karadogan s-a recăsătorit cu Sibel Ulker, femeia care a reușit să-i readucă liniștea și echilibrul din viața sa. De asemenea, este mai puțin cunoscut faptul că aceasta i-a devenit muză și l-a ajutat să scrie ultimele sale albume muzicale.