Cinci lucruri pe care nu le stiai despre sotia fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 11:25

Asadar cine este femeia care i-a cucerit inima miliardarului de la Facebook? Iata cinci lucruri pe care nu le stii despre Priscilla Chan:

1. Este o intelectuala

Chan, nascuta in Braintree, Mass., a aboslvit liceul Quincy High School in 2003. Apoi a mers la Harvard unde a absolvit biologia. Potrivit paginii ei de Facebook, din 2007-2008, Chan a predat stiinta copiilor din scoala generala, un job pe care ea il descrie ca” petreand timp cu cei mici si incercand sa explic cum functioneaza lumea. Insa nu s-a oprit aici. Pe 14 mai, cand Mark Zuckerberg a implinit 28 de ani, Chan a absolvit scoala medicala UCSF, cu specialitatea pediatrie.


2. L-a intalnit pe Mark la o petrecere

Chan si Zuckerbergs-au intalnit acolo unde o multime de studenti se cupleaza – la o petrecere. Amandoi stateau fata in fata si faceau glume specifice varstei.

3. Ii plac lucrurile simple

Acum poate fi catalogata drept una dintre cele mai bogate femei din lume, dupa ce s-a maritat cu CEO de la Facebook, avere ce se ridica la peste 17 miliarde de dolari, insa ei ii plac lucrurile simple.
Ne place sa facem lucruri obisnuite, a marturisit ea. Cei doi adora sa se plimbe prin parc, sa joace jocuri…

4. L-a facut pe Mark un om mai bun

Chan l-a inspirat pe Zuckerberg sa deruleze pe facebook un program de donare a organelor. In mai, Facebook a anuntat ca memebrii se pot inscrie safie potentiali donatori. La cina, discutam adesea despre Facebook si despre copii si despr ecopii pe care ea ii intalneste, a spus Zuckerberg, intr-un interviu despre Chan.
Ii vede pe unde cum se imbolnavesc si dintr-o data, apare un donator disponibil si vine acasa cu ochii stralucind de bucurie deorece cineva se face bine.

5. I-a influentat interesul lui Mark in ce priveste China


Sotia lui Zuckerberg este americanca de origine chineza si vorbeste fluent, engleza, spaniola si cantoneza. In 2010 Mark s-a apucat sa invete chineza in vederea unei calatorii in China cu Chan pentru a vizita cateva rude ale ei.
Desi nu a devenit un vorbitor de chineza, mark a putut sa lege o conversatie cu bunica miresei lui.