CINCI piese vestimentare care îți vor îmbunătăți garderoba și îți vor pune silueta în valoare

Author: Oana Picerea

Garderoba unei femei conține, de cele mai multe ori, foarte multe ținute pentru toate sezoanele. Evident, nici accesoriile nu lipsesc. Însă, dacă te-ai gândit că este momentul să dai un „refresh” dressingului tău, atunci trebuie să știi că există câteva piese vestimentare pe care le-ai putea deține și care ți-ar putea schimba look-ul. Acestea pot fi purtate în orice anotimp, iar, dacă sunt accesorizate corespunzător, atunci ar putea oferi și un „boost” personalității tale.

Iată câteva piese pe care le-ai putea avea în dressingul tău și care ți-ar putea oferi o schimbare totală de look:

  • Să găsești ținuta potrivită pentru tine este, uneori, greu, mai ales atunci când trebuie să onorezi cu prezența un eveniment sau vrei să ieși în oraș cu prietenii. Însă, dacă ești decisă să faci o schimbare în garderoba ta, atunci există o paletă largă de rochii pentru femei pe care Starshiners.ro le are în ofertă și dintre care poți alege. Fie că îți dorești o rochie din stofă elastică, fie că alegi o rochie din dantelă, cu siguranță vei străluci oriunde ai merge și îți vei pune silueta în valoare.

  • Sacoul reprezintă o altă piesă vestimentară care poate fi purtată în multe contexte. De exemplu, dacă ai o ședință importantă la muncă, atunci poți opta să porți un costum ce include și un sacou. De cele mai multe ori, în afaceri se poartă costumul negru, simplu, care să ofere o notă de eleganță, atunci când o persoană semnează un contract.

  • Pantalonii cu talie înaltă sunt purtați, de cele mai multe ori, cu un top fără mâneci, strâns în zona bustului. Dacă îți place să porți haine confortabile și abordezi ținute casual, atunci ai putea opta pentru purtarea unei astfel de piese vestimentare. Mai mult decât atât, se poate asorta în diferite feluri, cu un body, un crop top sau o cămașă.

  • O altă piesă care nu ar trebui să îți lipsească din dressing este cămașa. Se găsește în diferite croieli și poate fi purtată chiar și în ținutele casual, la pantalonii cu talie înaltă. Poți apela chiar la un artificiu, făcând un nod la cămașă, atunci când o porți, pentru a o strânge în jurul taliei. În plus, poți să adaugi și accesorii, precum o broșă supradimensionată, pentru a oferi un aer fresh ținutei tale.

  • Dacă îți place să ieși în oraș sau să mergi la concerte în aer liber, însă vrei să te simți confortabilă, poți purta o salopetă de damă. Iar, dacă vrei să accentuezi zona taliei, îi poți adăuga o curea sau un cordon. Salopeta poate reprezenta o soluție sigură, atunci când ești pe fugă și nu ai avea idee ce să îmbraci. Accesorizată și cu o geantă și o pereche de pantofi sau platforme, ținuta va fi una de nota zece și îți va îmbunătăți garderoba.

Iar, pe lângă toate aceste piese vestimentare care nu ar trebui să îți lipsească, trebuie să pui accent și pe accesorii. Adăugarea unor elemente la ținutele tale va îmbunătăți aspectul și îți va oferi și ție o altfel de energie. De aceea, este important să alegi ceea ce îți place, pentru a-ți oferi o stare de bine.

Sursă foto: Pexels.com

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.