Cinci sfaturi de care să ții cont pentru a obține o manichiură perfectă de fiecare dată

Author: Madalina Maftei

Manichiura este unul dintre principalele detalii care reflectă eleganța și rafinamentul unei persoane. Fie că apelezi la servicii profesionale în acest sens, fie că preferi să îți faci unghiile singură, acasă, îți dorești ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, există câteva recomandări de care poți ține cont. În plus, întregul proces se va simplifica semnificativ dacă utilizezi produsele corespunzătoare precum oja semipermanenta de la Creative Nails.

Pregătește unghia corespunzător

Un pas foarte important de care depinde în mod direct felul în care va arăta unghia ta în final îl reprezintă pregătirea acesteia. Un curs de bază te va învăța tot ce trebuie să știi despre întregul proces pentru a fi sigură că faci totul cum trebuie. În principiu, este nevoie să degresezi unghia, să îi îndepărtezi luciul natural, să stilizezi cuticula și să aplici soluțiile de tip primer și base coat, abia apoi vei putea trece la distribuirea culorilor și realizarea modelelor dorite. În plus, dacă execuți acest pas corect ai garanția faptului că vei beneficia de o rezistență sporită, în timp ce unghia ta naturală este protejată și întărită.

Utilizează ojă semipermanentă

Aspectul natural al unghiilor este din ce în ce mai căutat și, dacă îți dorești să lucrezi simplu și rapid, pe unghia naturală, oja semipermanentă este soluția ideală în acest sens. Modalitatea de lucru este foarte similară cu cea a ojei normale, însă rezistența este considerabil mai mare, lucru care îți va permite să fii nevoită să le întreții doar o dată pe săptămână. După cum îi spune și numele, acest produs este menit să rămână intact până în momentul în care este îndepărtat profesional, durata medie fiind, în majoritatea cazurilor, de până la patru săptămâni, dat fiind un ritm normal de creștere a unghiei. Pentru a te menține în zona clasică, dar să obții totodată un aspect deosebit, poți opta pentru o nuanță de roșu aprins cum este Oja Semi Shades of Red Lava Falls 403 de la Annette Nails.

Folosește produse de calitate superioară

Dincolo de tehnica folosită, este foarte important și felul în care îți alegi produsele. Textura și vâscozitatea acestora se adaptează în funcție de rezultatul pe care vrei să îl obții. Optează pentru soluții de pregătire, top coat și ojă semipermanentă de la Creative Nails și vei avea garanția unei manichiuri impecabile și longevive. Zeci de branduri de renume te așteaptă cu multiple variante de produse profesionale în așa fel încât să le poți alege pe acelea care se pliază nevoilor tale și tehnicii de lucru pe care o abordezi. Ai la dispoziție nenumărate formule, nuanțe și finișuri în așa fel încât să poți găsi aici tot ce ai nevoie pentru a-ți contura un kit profesional complet.

Investește într-o lampă performantă

Există două tipuri principale de lămpi pentru care să optezi atunci când vrei să începi să faci manichiură semi: cele UV și cele LED. Prima este conturată în jurul unei tehnologii de ultimă generație care te ajută să polimerizezi mai repede, să obții un aspect mai uniform, o rezistență sporită și, totodată, protejează unghia. Dacă nu vrei să aloci o sumă semnificativă pentru această componentă, poți opta pentru dispozitive UV mini, la fel de eficiente, dar destinate strict uzului personal. 

Lucrează în etape, cu mare atenție la detalii

Meticulozitatea este esențială în procesul de realizare a unei unghii perfecte. Nu te grăbi și ia-o cu pași mici pentru a te asigura că obții straturi uniforme și îngrijite. Specialiștii recomandă să folosești pensule mai mici, adaptate la vâscozitatea produsului și să renunți la cele din recipient, pentru a avea mai mare control asupra aplicării. Practica te va ajuta să performezi în acest proces și, cu timpul, vei reuși să obții rezultate tot mai aproape de perfecțiune.

Obține unghii perfecte și rezistente cu minim de efort utilizând oja semipermanentă de la Creative Nails!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.