Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România? Luptă strânsă între cele două echipe!

Autor: Amalia Georgescu
Alexandra Stan și Roxana Ghiță, confruntarea finală
Sursa: Captură KANAL D

Traseul pe care au concurat astăzi Faimoșii și Războinicii s-a dovedit unul destul de dificil și care i-a pus la mare încercare. Cine a câștigat jocul de imunitate și premiul suplimentar?

Provocarea a fost uriașă pentru ambele echipe, dar în special pentru Faimoși care nu au reușit să câștige jocul de ieri pentru recompensă și au rămas din nou fără hrană și, evident, fără puteri. Ambele echipe au luptat cu toate forțele, dar în final, doar una a fost declarată câștigătoarea primului joc de imunitate din această săptămână.

Jocul pentru imunitate a fost câștigat de Războinici

Jocul pentru imunitate pare să îi motiveze destul de mult pe Faimoși și să îi determine să dea totul pe traseu. La fel s-a întâmplat și în această seară, când Faimoșii au reușit o revenire spectaculoasă, comparativ cu jocul de ieri. Competiția a fost dură, iar traseul i-a solicitat la maximum pe concurenții din ambele echipe, având în vedere că obstacolele au fost atât pe uscat, cât și în apă.

În plus, proba de îndemânare de la final i-a pus la încercare pe Faimoși, dar și pe Războinici.

Primul punct al serii a fost adus de Elena din echipa Faimoșilor, lucru care a reușit să le ridice acestora moralul și să îi determine să continue jocul în forță. 

Competiția a fost foarte strânsă, iar cele două echipe au fost la un pas de ștafetă, însă Războinicii au reușit să se impună și de această dată în fața Faimoșilor, câștigând jocul de imunitate cu scorul de 10 la 8.

Punctul decisiv a fost adus de Roxana pentru echipa Războinicilor. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, concurenții din echipa Războinicilor au intrat și în posesia premiului suplimentar, câte 2 sandwichuri consistente cu șuncă, legume și cașcaval.

Deși au fost la un pas de victorie, Faimoșii nu au reușit să câștige jocul pentru imunitate, ceea ce înseamnă că în consiliu vor face nominalizări. 

Faimoșii par lipsiți de puteri, asta și din cauza faptului că nu mai au hrană suficientă.

În plus, tensiunile din echipă își pun amprenta într-un mod negativ asupra lor. 

Citeste si: Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții? Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.