Cine a câștigat primul joc de comunicare de la Survivor România 2021? Ei vor primi mesaje și fotografii de acasă

Author: Amalia Georgescu
Cosmin și Alin, confruntare directă în timpul jocului de comunicare
Sursa: Captură KANAL D

Jocul de comunicare are o miză uriașă, astfel că dorul de cei dragi i-a motivat pe Faimoși și Războinici să lupte cu toate forțele. Ce echipă a ieșit învingătoare?

Dacă până acum au avut de străbătut un traseu greu și la finalul căruia concurenții au fost nevoiți să dea dovadă de îndemânare, în această seară, pentru a câștiga jocul de comunicare, Faimoșii și Războincii s-au folosit de forța fizică. Ce echipă a învins?

Faimoșii, victorie incredibilă la Survivor România 2021

După un lung șir de înfrângeri, Faimoșii au reușit să iasă învingători.

Dorința de a afla ce fac persoanele dragi din viața lor i-a motivat atât de tare pe Faimoși, încât aceștia au câștigat detașat primul joc de comunicare de la Survivor România 2021. Concurenții au știut să își folosească într-un mod inteligent forța fizică, astfel că scorul final a fost de 10 la 1 pentru echipa Faimoșilor, ultimul punct fiind adus de Cosmin.

Scorul a fost deschis în această seară de Culiță Sterp.

Faimosul a luptat împotriva lui Musty și a reușit să îl doboare pe acesta, astfel că a adus primul punct pentru echipa sa. Ulterior, Faimoșii au luptat cu toate forțele și au reușit să câștige, astfel că Războinicii nu au avut nicio șansă în fața lor.

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru că au ieșit învingători, Faimoșii vor putea savura un coș plin cu fructe în timp ce vor citi mesaje și vor vedea fotografii cu cele mai importante persoane din viața lor.

Victoria din această seară le-a ridicat moralul Faimoșilor, având în vedere că de la începutul competiției Survivor România 2021 și până în prezent, aceștia au pierdut majoritatea jocurilor. În plus, pe Faimoși îi așteaptă un consiliu de nominalizare foarte greu, ținând cont de faptul că încă un Faimos va pleca acasă în această seară, până acum în pericol fiind Roxana Nemeș și Costi Ioniță, cei

doi Faimoși nominalizați în cadrul celor două consilii.

Războinicii au fost dezamăgiți după jocul de comunicare, dorința acestora de a-i vedea pe cei dragi fiind la fel de mare. 

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”