Cine a castigat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor România? Lupta acerba intre cele doua echipe! Iata care a fost scorul final!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2021, 22:15
Faimosii si Razboinicii s-au luptat in primul joc de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania 2021.

Faimosii si Razboinici s-au infruntat pe un traseu dificil, care i-a pus la mare încercare, in lupta lor pentru castigarea imunitatii si a premiului suplimentar.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu indarjire in primul joc de imunitate al saptamanii si au dat totul pe traseul dificil. Jocul de astazi a insemnat o adevarata provocare pentru ambele echipe, dar mai ales pentru Razboinici care nu au reușit să câștige jocul de ieri pentru recompensă și au rămas din nou fără provizii si sleiti de putere.

Cu toate acestea ambele echipe au luptat cu toate armele pentru castigarea imunitatii, dar in cele din urma, doar una a fost declarată invingatoare in primul joc de imunitate din aceasta saptamana.

Primul joc pentru imunitate a saptamanii a fost câștigat de Faimosi!

Desi ambele echipe au luptat cu deeterminare si ambitie in jocul pentru imunitate din aceasta seara, Faimosii au reusit sa se coordoneze mai bine pe probele de indemanare de la finalul traseelor si sa conduca detasat inca de la inceputul meciului. Pe parcurs insa, Razboinicii s-au mobilizat si au reusit sa mai recupereze din diferenta, ceea ce le-a mai dat speranta ca vor putea sa isi invinga adeversarii.


Se pare insa ca tensiunile din ultima vreme, cat si absenta Marilenei si a lui Starlin si-au pus cuvantul in jocul de astazi pentru echipa Razboinicilor, care au pierdut imunitatea.

Faimosii s-au impus si de aceasta data in fata adversarilor, castigand jocul de imunitate cu scorul de 10 la 6. In ultimul duel al jocului s-au infruntat Roxana Nemes de la Faimosi si Mihaela Berteanu de la Razboinici.

Punctul decisiv a fost adus de Roxana Nemes pentru echipa rosie, care a fost extrem de apreciata de catre colegii sai la final.

Astfel, concurentii din echipa Faimosilor s-au bucurat enorm ca au intrat si posesia mut ravnitului premiu suplimentar, câte 2 sandwich-uri consistente cu ton pentru fiecare membru al echipei.
In vreme ce Razboinicii s-au intristat teribil pentru faptul ca au pierdut imunitatea si vor fi din nou nevoiti sa se nominalizeze intre ei, in consiliu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MIZA cruciala si un premiu suplimentar inedit in jocul de astazi la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti!

Citeste si: Tensiuni mari in primul joc de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania! Jador il infrunta pe Razboinicul Andrei! Aflati ce se va intampla, ASTAZI, 5 februarie, intr-o noua editie incendiara, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.