Cine a câștigat Puterea Dragostei sezonul 4! Ei sunt câștigătorii care au luat Marele Premiu de 10 000 de euro

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 feb 2022, 09:33

Cine a castigat Marele Premiu la fete in sezonul 4 Puterea Dragostei

Marea Finala Puterea Dragostei si-a desemnat castigatorii in aceasta seara. Ei sunt cei doi concurenti care au castigat premiul cel mare.

Reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei isi inchide portile odata cu sezonul 4 desfasurat la Istanbul. Lacrimi mare atat pe obrajii concurentilor ramasi in Marea Finala cat si in ochii prezentatoarei TV Cristina Mihaela au emotionat publicul care a fost alaturi de cei 8 finalisti ai acestui sezon ajuns in aceasta seara la final.

Citeste si: Gestul Adelinei față de Radu în momentul când a fost desemnată câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 4

"Sa nu uitam ca aici au ramas povestile de iubire amultor concurenti care au venit aici pe parcursul a celor 4 sezoane si uitati-va la cei din sezonul 3. inca traiesc povesti de iubire, neimpartasite, neimplinite, imposibile, dar sunt povesti de iubire. Si sentimentele se pot simti si se pot vedea cu ochiul liber. Maine, Marea Finala a sezonului 4, va rog sa ganditi cu sufletul si sa nu aveti ce regreta.

Sper din suflet sa avem o finala asa cum mi-am dorit si ca vom termina cu capul sus si cu mandrie toata aceasta aventura a voastra si a mea aici in Istanbul," a fost mesajul lasat de Cristina Mihaela, prezentatoarea show-ului matrimonial.

Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4. Cine sunt cei 8 finalisti Puterea Dragostei sezonul 4

In ce priveste fetele, cele 4 care s-au clasat in Marea Finala Puterea Dragostei, sezonul 4 sunt Adelina, Iasmina, Ana si Georgiana. Trei dintre ele, Adelina, Iasmina si Ana au acumulat cate 4 puncte din partea concurentilor ceea ce insemna ca sunt la egalitate. Insa, in Marea Finala votul concurentilor si votul publicului se vor aduna pentru a stabili punctajul final. Daca va fi egalitate intre concurenti atunci cel care va acumula mai multe puncte din partea publicului este desemnat castigator.

In ce priveste baietii, cei care merg in Marea Finala sunt Mihai, Iacob, Radu si George. Mihai a obtinut cele mai multe voturi din partea celorlalti concurenti clasandu-se pe primul loc cu 7 puncte, urmat de Radu cu 4 puncte, George cu 2 si Iacob cu 1 punct.

Citeste si: Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4: Care este premiul pentru câștigători

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4. Cine a castigat Marele Premiu in valoare de 10 000 de lei

Emotii uriase pentru cei 8 finalisti, 4 fete si 4 baietii care au intrat in Marea Finala in cursa pentru Marele Premiu in valoare de 10 000 de lei. Cine este preferata publicului dintre Adelina, Iasmina sau Ana si preferatul publicului dintre Mihai, Iacob, Radu sau George? Insa, cine este cuplul preferat din acest sezon 4 Puterea Dragostei?

Citeste si: Iasmina aruncă bomba despre despărțirea de Mihai după Marea Finală! Ce a făcut fostul ei iubit în avion la întoarcea din Istanbul

Puterea Dragostei sezonul 4. Cine sunt castigatorii Marelui Premiu

Astfel, castigatoarea la fete a sezonului 4 Puterea dragostei este Adelina: "Va multumesc din suflet si le multumesc celor car em-au sustinut. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana aici. Sunt aici datorita iubitului meu, in primul rand!"

Cine este Adelina, castigatoarea Puterea Dragostei sezonul 4

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Castigatoarea competitiei matrimoniale si a premiului in valoare de 10 000 de euro are 22 de ani.

In ce priveste baietii, cel care a acumulat cel mai mare punctaj este nimeni altul decat Radu: "Am emotii, sincer, nu ma asteptam. Intr-un fel am sperat ca ma va ajuta publicul pentru ca tot sufletul meu mi l-am pus in publicul de acasa. Vreau sa multumesc staff-ului, iubitei mele si dumneavoastra, domnisoara Cristina ca mi-ati suportat toate crizele si isteriile."

Cine este Radu, castigatorul sezonului 4 Puterea Dragostei

Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict. Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori. Iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Are o soră. Radu a castigat sezonul 4 Puterea Dragostei si Marele Premiu in valoare de 10 000 de euro.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.