Cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021? Zanni si Andrei Dascalu, marii finalisti. Unul va pleca acasa cu trofeul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 iul 2022, 08:50
Momentul culminant al celor 6 luni de competitie SURVIVOR ROMANIA 2021 e aici. Finalistii sunt Zanni si Andrei Dascalu. Urmeaza sa aflam cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021.
Sursa: Captură KANAL D

Survivor Romania, sezonul doi, se apropie de Marea Finala si toti fanii vor sa afle CINE A CASTIGAT aceasta competitie. Marea Finala se va desfasura pe 10 iulie si atunci vom afla cine a castigat Survivor Romania 2021.

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021. ZANNI (ZANNIDACHE) E MARELE CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2021.

Momentul mult asteptat a sosit. Am aflat cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021. Trofeul si premiul de 250.000 de lei merge la ZANNI. In uralele coechipierilor si ale Razboinicilor prezenti in Arena in care s-au tinut Consiliile de Eliminare, Zanidache a aflat mare veste si a primit trofeul Survivor Romania 2021.

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021. ANDREI DASCALU SI ZANNI, IN MAREA FINALA

A sositu momentul mult asteptat de fanii SURVIVOR ROMANIA 2021, vom afla cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021. Marea Finala Survivor Romania 2021 se desfasoara in direct din Republica Dominicana, unde au avut loc ultimele probe sportive care vor decide cine sunt cei doi concurenti care ajung in Marea Finala si ulterior, CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021.

Cel mai bun punctaj in proba sportiva a fost obtinut de Andrei Dascalu, care s-a calificat primul, direct, in Marea Finala. El l-a invins fara drept de apel pe Zanni, care va merge la duel cu Marius Craciun, in fata telespectatorilor.

Am dat to ce am putut. mai mult de atat nu puteam. Isi merita locul Andrei in Finala. Accept ca m-a batut.

Imi doream sa port Colanul ca tot nu port eu bijuterii. Ma bucur ca am avut energia necesara. Sunt rupt,  a declarat Zanni, dupa duel.

Update, 00:05  Marius Craciun a pierdut duelul voturilor telespectatorilor, cu Zanni Zannidache si fost eliminat din competitie. Dupa ce a parasit SURVIVOR ROMANIA 2021, Marius Craciun va sta pe margine si va afla cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021.

Citeste si: VOT Survivor România 2021. La ce număr trebuie să trimită SMS telespectatorii care vor să-și voteze favoritul la Survivor România 2021?


CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021. CONCURENTII DIN MAREA FINALA 

De mai bine de sase luni, concurentii de la SURVIVOR ROMANIA 2021 se afla in Republica Dominicana si se lupta pentru a supravietui si a accede in Marea Finala.

Evenimentul, asteptat cu sufletul la gura de fanii SURVIVOR ROMANIA 2021, va avea loc sambata. Astfel, pe 10 iulie, aflam cine e castigator SURVIVOR ROMANIA 2021.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2021. Zanni, Andrei Dascalu sau Marius Craciun? Cine va castiga Survivor Romania 2021. LIVE TEXT VIDEO

In penultimul act al competitiei, perioada probelor individuale, s-au calificat doi Faimoși,  Zannidache  și Elena Marin, și trei Razboinici: Maria, Albert, Andrei și Marius. Intre timp, Albert a fost eliminat din competitie si a ratat sansa de a devenit castigator al SURVIVOR ROMANIA 2021.

De asemenea, Elena Marin si Maria Chitu au fost si ele eliminate in ultimele doua Consilii de Eliminare de la Survivor Romania 2021. Elena Marin a fost printre Faimosii preferati ai telespectatorilor si, in urma evolutiilor foarte bune pe trasee, parea ca are sanse foarte mari sa devina castigatorul SURVIVOR ROMANIA 2021, insa drumul ei s-a oprit joi seara.

Maria Chitu a fost o surpriza placuta pentru telespectatori. Ajunsa in competitie mult mai tarziu decat ceilalti concurenti, Maria s-a adaptat rapid si a dovedit abilitati sportive nebanuite, in ciuda varstei fragede, de doar 20 de ani. A obtinut victorii pe trasee chiar si in fata lui Zanni si era perceputa ca un concurent problema, care ar putea "fura" titlul de castigator SURVIVOR ROMANIA 2021 din fata unor concurenti "veterani". 
Drumul Mariei s-a incheiat, totusi, cu o zi inaintea Marii Finale, cand a fost eliminata.

MAREA FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021 va aduce un detaliu inedit: Uni dintre sportivii  care au concurat in acest sezon vor fi prezenti fizic alaturi de finalisti, in Republica Dominicana pentru a-si sustine favoritul si pentru a afla, de la fata locului, CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021. Numele FINALISTILOR

In Marea Finala SURVIVOR ROMANIA 2021, evenimentul in cadrul caruia fanii Survivor vor afla cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021, s-au calificat trei sportivi:

  • - Faimosul Zannidache, singurul "veteran" aflat in competitie inca din prima zi, de mai bine de o jumatate de an.

  • - Razboinicii Andrei Nedelcu si Marius Craciun, doi sportivi cu un psihic puternic, ce nu au avut probleme de acomodare la conditiile dure din jungla.

Sa ii cunoastem mai bine pe cei trei:

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021, Zanni (Zannidache)

Zanni are 23 de ani si are origini grecesti, insa a crescut in Romania, la un orfelinat. Nu are amintiri placute despre perioada petrecuta in sistemul institutionalizat de ingrijire a minorilor, insa aceasta perioada i-a forjat un psihic de fier si l-a facut sa fie singurul sportiv care a rezistat de la inceput si pana in Marea Finala SURVIVOR ROMANIA 2021, cu sanse reale de a deveni sportivul care a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021.

" Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam. Nu intelegeam niciodata daca o sa iau sau nu bataie pentru ceva. Nu stiam cum sunt regulile cu mesele. Stiam doar ca imi este foame si asteptam sa ni se dea ceva de mancare. Nu a fost greu sau usor pentru ca nu stiam altfel. Nu stiam in acea perioada ce e bine ce e rau. Eram Confuz. Pana la sase ani nu stiam ce se intampla cu viata mea. Eram ca un caine. Imi amintesc ca au venit la un moment dat cu un tort si nu intelegeam de ce toata lumea canta. Nu stiam ca este ziua mea, ca o data pe an se sarbatoreste, nu stiam ce inseamna zi de nastere.(...) Eram neinteles de toata lumea. Eram batuti de cei mai mari. Nu aveam libertatea sa ma joc, nu aveam prieteni.

(...) M-am descurcat de fiecare data", rememora Zannidache, inainte de a pleca la „Survivor Romania”, viata sa petrecuta din orfelinat in orfelinat, plina de vicisitudini, batai si lipsa de afectiune.

Viata grea nu i-a stirbit artistului empatia si umanitatea, acesta dovedind ca este un camarad de incredere, legand prietenii profunde si trainice cu cativa dintre colegii sai de echipa, Ana Porgras, Cosmin Stanciu, Sebastian Chitosca. Nnconformistul interpret de trapanele care si-a tatuat pe trup viata, trairile, sentimentele, declara inainte de a pleca la „Survivor Romania” ca isi doreste sa isi descopere adevarata identitate, sa afle cine este cu adevarat si care ii sunt limitele.

" Scopul meu e sa fiu un model pentru cei din jurul meu si sa ma inteleaga cat mai multa lume. Asta ma face fericit. Oamenii sunt cei care te fac puternic, sunt cei care ma incarca cu energie, sunt viata mea. Omul fara oameni e zero. Eu fara oameni n-as mai fi. Vreau sa ma daruiesc oamenilor si sa transmit ceva".

 

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021, Marius Craciun

Cu calm, empatie si o foarte buna pregatire fizica, Marius Craciun a demonstrat, in cele aproape cinci luni de cand este in jungla din Republica Dominicana, ca este un supravietuitor de temut, un „sprinter” cu o capacitate foarte mare de concentrare la final. A facut, timp de 12 ani, judo de performanta si este pasionat de parkour, sportul care a dat cei mai multi campioni SURVIVOR.

" Pentru mine, SURVIVOR ROMANIA 2021 inseamna mai mult decat rezistenta, decat a-ti depasi limitele, e mai mult decat iti poti imagina. Nu m-ar putea face nimic sa renunt in competitia asta", declara Marius Craciun in momentul in care s-a alaturat echipei Razboinicilor.

S-a adaptat rapid conditiilor vitrege si lipsurilor, pentru ca, in ciuda unui optimist si al unui echilibru afisate in conditiile grele de la Survivor Romania, tanarul nu a avut parte de un trai usor in adolescenta. A fost crescut insa cu multa iubire, de aceea familia este cea mai importanta pentru el.

" Eu si sotul meu nu am avut o viata prea usoara si, probabil, Marius m-a vazut pe mine cat m-am zbatut. Nu-mi luam concediu, munceam si sambata si duminica ca sa pot sa le ofer lor o viata  normala. Duceau lipsa de anumite lucruri, dar a dorit sa ma rasplateasca pentru grija si sustinerea pe care le-am dat-o", a povestit mama razboinicului, Maria Craciun.

Mama lui Marius traieste cu sufletul la gura fiecare start al fiului ei pe traseu si spera ca acesta sa devina razboinicul care a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021 la finalul competitiei. Femeia este mandra de fiul ei razboinic si spune ca Marius a stiut mereu ce isi doreste si a muncit de tanar pentru visul sau, dar si pentru a-si ajuta parintii, cu atat mai mult cu cat tatal sau este grav bolnav.

" Tatal lui este bolnav de noua ani. A avut o criza de epilepsie care a lasat ceva urme cerebrale, are pierderi de memorie. A fost stalpul familiei, atunci Marius avea 16 ani. I-a fost foarte greu. Aveam un singur salariu, ne era foarte greu. La 18 ani Marius s-a angajat la o fabrica de paine, avea 1500 de lei, lucra in ture si mergea si la facultate. Dupa un an nu l-am mai lasat, ii era foarte greu, facea si sport, se antrena, muncea, invata, nu mai facea fata. A avut ambitia sa castige bursa la facultate", a rememorat cu emotie mama concurentului Survivor Romania.

CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021. Andrei Dascalu

Andrei Dascalul are 23 de ani si a intrat in clubul select al celor 3 (trei) concurenti care au ajuns in finala SURVIVOR ROMANIA 2021. Tanarul si-a petrecut mare parte din viata peste hotare, parintii sai emigrand pe cand avea doar 7 ani.

In prezent Andrei Dascalu este un sportiv profesionist in Anglia care a dovedit ca are calitatile necesare acestei competitii, atat pe traseu cat si in tabara Razboinicilor. De un calm desavarsit, mostenit de la mama sa, si cu o ambitie de fier, luata de la tatal sau, tanarul pugilist a trecut prin toate incercarile vietii si a dovedit ca este un campion.

" De la 7 ani a crescut in Spania, cand avea 16 ani am decis sa ne mutam in Londra. Am plecat din Constanta ca sa le oferim un viitor frumos, pentru ca in Romania nu se mai putea.... S-a adaptat greu in primul an. Imi spunea ca nu cunoaste pe nimeni, nu intelege ce i se spune. Dorea sa ne intoarcem in tara. Am discutat mult cu el sa il incurajez. Cand a invatat limba a inceput sa isi faca si prieteni. In Anglia s-a acomodat mai repede, dorea sa faca performanta in sport. De aceea am lasat totul in Spania si am decis sa incepem o viata noua in Anglia", a povestit mama razboinicului, Steliana Dascalu.

Andrei si-a dorit sa faca sport de performanta de mic. La 7 ani a mers la un club de fotbal in Spania si de la 11 ani s-a decis sa urmeze o cariera de boxer. Prima medalie a castigat-o la 14 ani si, din toamna, se pregateste sa intre in lumea boxerilor profesionisti. Nu a fost niciodata infrant in ring si a dovedit si in jungla din Dominicana ca se poate adapta foarte usor in orice conditii si poate fi un cel care a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand aflam CINE A CASTIGAT SURVIVOR ROMANIA 2021