Survivor Romania 2021, prima eliminare. Cine a fost eliminat aseara de la Survivor Romania

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 ian 2021, 08:37
Dupa cateva momente de suspans in care concurentii au asteptat cu sufletul la gura verdictul serii, prezentatorul emisiunii a anuntat ca prima concurenta care paraseste competitia Survivor Romania, este Amna
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel a anuntat prima eliminare de la Survivor Romania 2021 si cine a fost concurentul care a parasit competitia.

In cadrul comsiliului de eliminare desfasurat la sfarsitul ultimei probe, Daniel Pavel, prezentatorul celui mai dur reality din istoria televiziunii, Survivor Romania 2021, a anuntat cine a parasit competitia. Batalia s-a dat intre Alexandra Stan, Amna si Alin de la Razboinici. Concurenta care a parasit competitia Survivor Romania in urma desemnarii spre eliminare a fost Amna din echipa Faimosilor. Concurenta a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor sai fiind cea de-a doua concurenta nominalizata la Survivor Romania.

Amna a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai si este prima nominalizata din echipa Faimosilor, care se va alatura lui Sorin, concurentul nominalizat din echipa Razboinicilor, in consiliul de eliminare. 

Survivor Romania 20201. Daniel Pavel a anuntat prima eliminare de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021 24 ianuarie. Cine a fost eliminat dintre Roxana Nemes, Alexandra Stan si Costi Ionita

Amna este concurenta care a fost eliminata la Survivor Romania in cadrul unui consiliu de eliminare. Tot in cadrul acestui consiliu, Daniel Pavel a anuntat care sunt cei mai votati concurenti de catre public atat din echipa Faimosilor cat si din echipa Razboinicilor. Astfel concurentii preferati au fost Jador din echipa Faimosilor si Roxana Ghita din echipa Razboinicilor. Cei doi au fost nevoiti la randul lor sa faca cateo nominalizare spre eliminarea care a avut loc tot aseara.

Amna a parasit competitia Survivor Romania 2021 dupa ce a fost propusa spre eliminare

Citeste si: Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza Survivor Romania!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Roxana Ghita, cea mai votata concurenta din echipa Razboinicilor l-a nominalizat pe Alin spre eliminare, iar Jador, cel mai popular concurent din echipa Faimosilor a nominalizat-o pe Alexandra Stan.

Astfel, Daniel Pavel a anuntat faptul ca batalia finala in consiliul de eliminare se va da intre Amna, Alexandra Stan, Sorin si Alin.

Dupa cateva momente de suspans in care concurentii au asteptat cu sufletul la gura verdictul serii, prezentatorul emisiunii a anuntat ca prima concurenta care paraseste competitia Survivor Romania, este Amna.

Amna  a acuzat mai multe accidentari in cadrul competitiei Survivor Romania 2021, iar ultima dintre ele vine in urma intepaturii unei albine.

Cantareata a acuzat dureri mari si a avut nevoie de intervenita medicilor care au oprit-o in spital pentru supraveghere. Cantareata a fost deja externata din spital si urmeaza sa revina in Romania cat de curand.