Cine a fost numit favoritul săptămânii în ediția de duminică din „Casa Iubirii”: „Mă așteptam la ea sau la Roberta”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 21:00

Cine a fost numit favoritul săptămânii în ediția de duminică din „Casa Iubirii” sezonul 3

Sursa: sursă Kanal D

Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii din „Casa Iubirii”.

În ediția de duminică din „Casa Iubirii”, Andreea Mantea a dezvăluit cine a fost numit favoritul săptămânii. Deși așteptările erau îndreptate către altcineva, surpriza a fost mare când favorit a fost desemnat un alt concurent.

Cine a fost desemnat favoritul săptămânii din „Casa Iubirii”?

În ediția de duminică, 1 septembrie 2024, din „Casa Iubirii” Andreea Mantea a anunțat cine a fost favorita săptămânii.

Deși concurenții se așteptau la altă persoană, moderatorul emisiunii a anunțat că cea care a fost votată de către telespectatorii emisiunii a fost nimeni alta decât Teodora.

Vizibil emoționată, Teodora a ținut să le mulțumească celor care o susțin pe durata emisiunii: „Acum sunt emoționată ca prima oară. Nu mă așteptam! Vă mulțumesc din suflet tuturor celor de acasă, pentru toată susținerea acordată și pentru că îmi sunteți alături chiar dacă nu suntem aproape.

Vreau să îi mulțumesc și lui Moldo pentru că, din prima zi când am început să interacționăm a fost un sprijin pentru mine și încă este.”

Citește și: Sebastian de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”

Care sunt persoanele care vor avea imunitate?

Andreea Mantea a vrut să știe și părerea celorlalți concurenți legat despre faptul că Teodora este favorita telespectatorilor, iar Rebeca a precizat că se aștepta la asta: „Mă așteptam

la ea sau la Roberta.”

Același lucru l-a precizat și Robert spunând că se aștepta ca Teodora să fie aleasă de către telespectatori favorita săptămânii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„Acestea fiind spuse, dragilor, imunitate au liderii caselor, Alexandra în casa fetelor, Moldo în casa băieților și Teodora favorita telespectatorilor. În rest, liber la vot. Știți foarte bine cum se votează!”

Concurenții au avut parte de emoții cu gândul că unul dintre ei ar putea fi eliminat, dar Andreea a venit cu o veste bună pentru ei: votul va începe cu casa fetelor, dar în gala următoare, deoarece aceasta gală nu a fost una eliminatorie.

Deși suspansul a fost amânat, emoțiile se simt, iar tensiunile cresc. Patrick a fost singurul care nu a avut emoții el încurajându-și colegii să mai aibă puțină răbdare.

Citește și: Giuly izbucnește în plâns în gală! „Nu înțeleg de ce Robert trebuie să fie judecat!”. Aflați cum reacționează Robert duminică, 1 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Pentru a vedea ce se întâmplă cu concurenții preferați, puteți urmări emisiunea pe Kanal D, zilnic, dar live și pe kanald.ro.

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.