Cine a ieșit favoritul săptămânii la Puterea dragostei și cine a fost eliminat din competiție

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 oct 2020, 20:00
Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cine este favoritul săptămânii

Situație pe care am mai întâlnit-o în Gala Puterea dragostei! Adriana a fost din nou în pericol de eliminare.

Adriana și Seba au fost propuși pentru eliminare de către ceilalți concurenți de la Puterea dragostei sezonul 3. În cele din urmă, favorita săptămânii a fost desemnată Alexandra Cărare, care a primit premiul de 1.500 de euro și a reușit să își protejeze casa, sora ei, Adriana, fiind salvată de la eliminare.

Nu este prima oară când Adriana este scoasă în față pentru eliminare, ea scăpând și atunci.

În Gala din 23 august, Adriana a fost nominalizată la eliminare, alături de Cristian Marinescu. În cele din urmă, Adriana a rămas în competiție, după ce sora ei, Alexandra, a făcut un deal cu Cristian Comănici prin care acesta a rămas cu banii, iar ea și-a păstrat casa. Sora Alexandrei a rămas, astfel, în competiție.

Cristian Comănici și Alexandra Cărare sunt cei mai populari concurenți din acest sezon 3 de la Puterea dragostei.

Astăzi Alexandra Cărare a obținut premiul săptămânal de 1.500 de euro, dar fratele Biancăi Comănici a fost și el de nenumărate ori favoritul săptămânii.

Adriana scapă și de această dată cu fața curată. După Gala din această seară, în culise au existat certuri mari între băieți. George și Cristian Comănici s-au contrat, invocându-se o strategie pe care ar fi făcut-o băieții în Gala de duminică. Potrivit acestei strategii, ei ar fi votat-o pe Adriana să plece acasă.

Singura ceartă dintre Alexandra și Adriana!

Alexandra Cărare a fost extrem de încântată atât fiindcă a primit premiul de 1.500 de euro, cât și pentru faptul că sora ei Adriana a rămas în competiție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginile cu ea după anunțul Cristinei Mihaela Dorobanțu, că este favorita săptămânii, spun totul. Un zâmbet larg a cuprins-o pe Alexandra Cărare, care în timpul emoțiilor de dinainte de anunț și-a ținut sora în brațe.

Surorile Cărare sunt foarte apropiate în competiție și singura dată când s-au contrat a fost atunci când Adriana a încercat să o tempereze pe sora ei legat de Nicos.

Ea încerca să o convingă pe Alexandra să nu îl mai jignească pe Nicos, fiindcă nu are dovezi.

"Un om fără creier, un sifon, un zero", a spus Alexandra Cărare despre Nicos. "Sunt milioane de dovezi. Cum poți să vii tu la mine să spui că nu sunt dovezi?", a continuat ea, dând senzația că e dezamăgită fiindcă sora ei nu îi ține partea în conflictul cu Nicos.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.