Cine a readus soarele în viața lui Mario Fresh, după despărțirea de Alexia Eram! O tânără cunoscută a pus ochii pe artist: „Îmi place mult de el!”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 oct 2024, 12:27

Mario Fresh a fost surprins distrându-se pe cinste

Sursa: Instagram Mario Fresh

După o relație de opt ani alături de Alexia Eram, Mario Fresh pare să fi intrat într-o nouă etapă a vieții sale. Recentele imagini surprinse de paparazzi în nordul Capitalei îl arată pe tânărul artist, la o cafea, alături de cineva care pare să-i fi readus zâmbetul pe buze.

Mario Fresh a fost văzut înconjurat de prieteni apropiați și plin de voie bună, lăsând să se înțeleagă că viața de burlac i-ar prii neașteptat de bine. Atmosfera relaxată și discuțiile animate au fost suficiente pentru a-i readuce zâmbetul pe buze, lucru surprins de paparazzii WOWbiz.ro.

Cum au fost surprinși Mario Fresh și prietenii săi

Despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram a fost un șoc pentru fani și a marcat un alt capitol în seria despărțirilor notabile din showbiz-ul românesc din acest an.

Mario a fost primul care a confirmat ruptura, printr-un mesaj sincer și asumat pe contul său de Instagram, în care a lăsat să se înțeleagă că decizia a fost una mutuală și că între el și Alexia nu există resentimente. Mesajul a subliniat respectul și afecțiunea rămasă între cei doi, iar artistul a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijin și discreție.

În scurt timp de la anunț, cei doi și-au urmat drumurile separate.

Alexia a fost zărită în compania unui tânăr misterios, iar Mario a ales o escapadă în Dubai. Întors în țară, artistul pare să se simtă din ce în ce mai bine. Îmbrăcat într-o ținută casual, complet neagră și elegantă, Mario a fost surprins în zona Primăverii, alături de prieteni. Se pare că aceștia sunt cei care îi redau energia și starea de bine, făcându-l să râdă și să se simtă în largul său.

Citește și: Mario Fresh, surprins cu prietena Alexiei Eram, la scurt timp după despărțire! Ce s-a întâmplat între cântăreț si frumoasa blondină

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

La masa lor, glumele și râsetele nu au lipsit, iar artistul a părut să uite pentru câteva momente de provocările recente. Acest moment de tranziție marchează o schimbare importantă în viața lui Mario Fresh, un moment în care se redescoperă și explorează o nouă libertate, una în care prietenii sunt cei care îi aduc alinare și bucurie.

Cine este tânăra care a pus ochii pe Mario Fresh

Chiar dacă despărțirea i-a șocat pe fanii cuplului, unele persoane au văzut cu ochi bun acest lucru, în special admiratoarele lui Mario, printre care se numără și Bianca Comănici. Aceasta a dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, că a pus de mult timp ochii pe artist și că acum și-ar dori să-l cunoască și de ce nu, să intre într-o relație cu el.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă presupusul iubit al Alexiei Eram. Tânăra l-ar fi dat uitării pe Mario Fresh: „Mama Alexiei i-a dat unfollow”

„El a postat un TikTok în care anul acesta i s-a prezis că se căsătorește. Eu i-am lăsat comentariu și i-am zis că accept. Mi-au dat mulți like. Mario Fresh e crush-ul meu de când eram mică. Nu am avut niciodată ocazia să vorbesc cu el, iar acum când am văzut că s-a despărțit, am zis gata, am prins momentul. Mi-ar plăcea să îl cunosc. Mi-aș dori să am ocazia să mă întâlnesc cu el și să îi spun lucrurile astea în față. Chiar îmi place mult de el, e genul meu”,  a declarat Bianca Comănici.