Cine a spus ca muzica clasica nu se poate asculta la metrou? Fundatia "Arta nu musca" a initiat un proiect inedit impreuna cu Metrorex

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 08:00

Calatorii au putut asculta incepand de saptamana aceasta arii celebre din Bach si Mozart. Un proiect socio-cultural “Muzica clasica la metrou” organizat de fundatia “Arta nu musca”.

Nu mai aveti timp sa ascultati muzica clasica nici macar acasa? Ne-am gandit noi la dumneavoastra! Pana pe 21 septembrie, in statiile de metrou, vor rasuna arii celebre! Calatorii sunt impresionati de initiativa celor de la "Arta nu musca", un proiect realizat in colaborare cu Metrorex! Unii oameni au fost atat de impresionati ca au ramas fara cuvinte. Spectacolele vor avea loc pana sambata, inclusiv, la statiile de metrou: Unirii, Universitate, Victoriei si Gara de Nord.

Cei care aleg sa circule cu metroul se pot opri putin si sa-si ofere cateva minute de liniste sufleteasca, in fiecare seara, intre 17.30 si 19.00.

##VIDEO79369##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”