Cine a stat în spatele roast-ului Vivianei Sposub din Gala Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a scris, de fapt, pamfletul rostit de concurentă

Autor: Alice Popescu

Adevarul din spatele roast-ului Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a facut valva in Gala Candyland Bravo, ai stil! Celebrities cu un roast care a cam incins spiritele.

Nu a scapăt nimeni din platoul Bravo, ai stil! Celebrities de versurile pamfletului Vivianei Sposub care i-au ridicat sprâncenele până și juratului Maurice Munteanu mustrând-o la sfârșitul momentului pe concurenta pentru aluziile pe care le-a făcut la adresa Ralucai Badulescu. Nu au scapăt nici Ilinca Vandici, Tibi Clenci sau Victor Slav de limba ascuțită a concurentei, însă de departe țoață lumea așteptă ce o să spună la adresa lui Ruxi.

Citeste si: Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne: "Vrei să pun vocalele pe care i le-ai dat Ioanei?"

Cine a compus roast-ul pe care Viviana Sposub l-a rostit in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Ei bine, Viviana nu a dezamăgit și daca cineva se așteptă că roast-ul ei să nu lase urmări, cu singuranta, abia acum s-au încins spiritele atunci când fosta ei prietena i-a dat și replica spunând că daca o întrebă, i-ar

fi recomandat ea pe cineva care să îi scrie pamfletul, moment în care Viviana i-a răspuns că nu este nevoie.

Mai mult, concurenta a dezvăluit în fata tuturor că tot ce a fost spus pe scena Bravo, ai stil! Celebrities este o simpla încercare nefiind un comediant sau un actor de stand-up comedy. Mai mult, după țoață valva roast-ului, Viviana a lămurit și cine este autorul pamfletului.

Nu, nu este vorba despre vreun actor sau iubitul ei, cum mulți s-ar fi așteptat, ci chiar ea a compus toate versurile: "În Gala Candyland am ales să fac un moment cu mai puțîn zahăr! Am scris textul cu 2 ore înainte de gală și l-am învățat în timpul filmărilor…"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

George Burcea a felicitat-o pe Viviana Sposub pentru prestatia din Gala Candyland

Bineînțeles că nici iubitul ei, George Burcea, nu a scapăt de mustrările Vivianei, însă cel care îi este alaturi de un an și trei luni, s-a amuzat copios pe seama momentului și chiar a felicitat-o pe iubita lui pentru performanta nu înainte de a-i spune cât de sexy a fost.

"Ai avut cel mai bun moment de roast ever! Atât de sexy, bai, Sposub...!"

Tot Viviana a mai ținut să precizeze că:  "La final nimeni nu are voie să se supere!" Iar George, pus pe glume că de obicei i-a sugerat să spună și că îl iubește! Roast-ul înseamnă glume răutăcioase legate de aspectul fizic, de caracter, de ticuri, de acțiuni, în cazul de fata al persoanelor din platou pentru că nu am ratat pe nimeni.

Pe scena am dat tot ce-i mai bun din mine, sper să primiti momentul bine luând în considerare ce înseamnă un roast."