Cine a zis ca barbatii sunt egali femeilor? Andreea Mantea bea sampanie pe o salupa, iar Bursucu trage la rame intr-o barca mica! Cum calatoresc pe Dunare cei doi, vedeti duminica, la “Se striga darul”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Degeaba stim ca oamenii s-au nascut egali, dar experienta rastoarna aceste norme!

Andreea Mantea si Bursucu se afla pe Dunare, in drum spre Berzasca, judetul Caras-Severin, acolo unde va avea loc o noua nunta prezentata in editia de duminica a emisiunii “Se striga darul!”.

In imaginile pe care vi le prezentam in exclsuivitate si care sunt desprinse din emisiunea de duminica vi se pare ca acestia sunt egali? Calatoresc in conditii similare? Unul cu o ambarcatiune scumpa, iar celalalt vasleste intr-o barca de pescar.



“Pe cat este de frumos aici, pe atat de frumosi sunt mirii si pe atat de frumoasa va fi nunta!”, a spus Andreea Mantea in timp ce se relaxa pe o ambarcatiune de lux, pe Dunare, in drum spre nunta.

Urmariti o editie de senzatie a emisiunii “Se striga darul!”, duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmareste materialul video pe WOWbiz.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.