„Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?” Antrenorul de fotbal a răspuns la cea mai grea întrebare: „Mie nu îmi place să fiu monden”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 feb 2023, 01:20

Laurențiu Reghecampf, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Multă vreme au fost de nedespărțit, însă după ce mariajul lor a ajuns la final, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au oferit detalii din culisele relației lor. Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?

Au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, iar despărțirea lor a surprins pe toată lumea. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în atenția presei de cele mai multe ori, atât în perioada în care formau o familie, cât și în prezent. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum ar fi putut arăta viața lui dacă nu ar fi format un cuplu cu celebra impresară. 

Laurențiu Reghecampf, moment de sinceritate la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria”

În declarațiile făcute de-a lungul timpului, Anamaria Prodan a afirmat de mai multe ori că Laurențiu Reghecampf a ajuns pe culmile succesului datorită sprijinului pe care i l-a oferit și că împreună au reușit să construiască un adevărat imperiu. La rândul său, în trecut, Laurențiu Reghecampf recunoștea că Anamaria Prodan este o femeie puternică și care poate schimba destinul celor din jur.

Acum, după ce Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit, antrenorul de fotbal a vorbit despre tot ceea ce a însemnat pentru el să fie tot timpul în lumina reflectoarelor. Deși a devenit celebru în România, dar și în afara granițelor țării, Laurențiu Reghecampf a subliniat că nu și-a dorit niciodată să devină un personaj monden, ci că a căutat mereu să apară în presă doar datorită realizărilor profesionale.

La întrebarea „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, antrenorul de fotbal a dat un răspuns cât se poate de simplu, acesta precizând că nu s-a schimbat din punct de vedere al personalității și că probabil ar fi fost același om și dacă nu ar fi fost căsătorit cu Anamaria Prodan.

„Eu nu mă schimb, probabil că aș fi fost același om. Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta, niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, nu mi-am dorit niciodată

să fiu gratuit în ziare, mi-am dorit întotdeauna să apar pentru lucrurile pe care le-am făcut. Mi-ați citat câteva declarații, este urât să le spun acum, dar în foarte multe declarații nu sunt eu cel care le-a dat. S-au întâmplat foarte multe episoade de-a lungul acestor ani unde eu nu am fost de acord cu foarte multe lucruri. Mie nu îmi place să fiu monden. Sunt monden prin ceea ce fac, sunt un antrenor de fotbal, un antrenor care probabil a adus bucuria în sufletele multor fani, multor oameni și cred eu că e de ajuns, nu îmi trebuie mai mult,
adică nu aș vrea să apar gratuit cu ceva în ziare. La ceea ce spune Ana...este păcat pentru că amândoi, pe undeva, am crescut împreună. Poate și ea a fost ajutată de faptul că eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile acestea pentru că nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu și ar trebui să menținem acest lucru pentru copilul nostru.
Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, eu sunt tată, iar aceste lucruri nu fac decât să, din punctul meu de vedere, să îi scadă din popularitate pentru că nu îți fac cinste.”,
a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine este, de fapt, Laurenţiu Reghecampf? Vârstă, studii, carieră

Momentul în care Laurențiu Reghecampf a realizat că el și Anamaria Prodan își doresc lucruri diferite

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a precizat că el și Anamaria Prodan au avut tot timpul preocupări diferite, motiv pentru care au și existat discuții în familia lor pe această temă. În plus, antrenorul de fotbal nu s-a ferit să spună că este un bărbat timid și că nu îi place să apară în public sau să participe la întâlniri cu oameni pe care nu îi cunoaște.

„De la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea este genul de femeie imagine, să iasă, să apară. Eu sunt total diferit. Nu mă bag niciodată în seamă cu cineva dacă nu îl cunosc, niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De multe ori, oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu, sunt timid, am respect, îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat”, a adăugat Laurențiu Reghecampf. 

Citeste si: Ce avere are Laurențiu Reghecampf? Deși toți cred că este milionar, Anamaria Prodan susține contrariul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.