Cine ar putea fi răspunzător de moartea Dianei Maria, tânăra mușcată și târâtă de urs într-o râpă: „Trebuie să existe un dosar de ucidere din culpă” Adrian Cuculis explică ce ar fi trebuit să facă iubitul acesteia în ziua tragediei

Autor: Laura Macovei

Diana Maria, tânăra de 19 ani ucisă de urs pe traseul Jepii Mici

Sursa: Facebook

Av. Adrian Cuculis scoate la lumină anumite detalii care pot da ancheta autorităților peste cap, în cazul morții Dianei Maria, tânăra mușcată și fugărită de urs.

În mediul online, internauții îl acuză pe iubitul tinerei că ar fi răspunzător de moartea acesteia, ba chiar că el ar fi aruncat-o în râpă. Avocatul Adrian Cuculis rupe tăcerea și îi ia apărarea tânărului, motivând că acesta nu ar fi avut ce să facă pentru a o salva, decât să sune la 112, ceea ce s-a și întâmplat.

Citește și: O femeie a fost atacată și omorâtă de un urs, într-un sat! Polițiștii au împușcat mortal animalul

Pe cine consideră Adrian Cuculis vinovat de moartea Dianei

Adrian Cuculis sare în apărarea iubitului Dianei, cel asupra căruia au fost îndreptate acuzații grave. Potrivit avocatului, tânărul nu trebuie învinuit, deoarece nu ar fi avut ce să facă într-o asemenea situație.

„Nu există așa ceva! Băiatul care era acolo, singurul lucru pe care putea să-l facă era să sune și el la 112 pentru că era o stare de pericol.

Nu cred că putem să-l învinuim pe el că a alergat-o ursul doar pe ea.

Lucrurile sunt puțin mai complicate, din câte am citit, în sensul în care moartea nu s-a datorat cumva mușcăturilor de urs sau loviturilor, ci pur și simplu faptului că a alergat-o și a căzut în râpă. Este foarte discutabil tot ce s-a petrecut acolo și sigur că trebuie să existe un dosar de ucidere din culpă pentru că într-o gândire mai extinsă, teoretic, ar putea să fie vinovat cel care avea obligația legală să aibă grijă de animalele acelea

acolo: să le ducă în pădure, să le dea mâncare, să facă adrese pentru a fi date ordinele respective.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Vorbim mai mult de lucruri care țin cumva de o posibilă fișă a postului. Toate aspectele acestea sunt în dinamică, pentru că ancheta sigur duce către aflarea acestor lucruri, dar este departe de mine să cred că băiatul acela ar putea să fie vinovat într-un fel,” a spus avocatul.

Adrian Cuculis mai punctează faptul că iubitul fetei a făcut ceea ce trebuia și în niciun caz nu era indicat să intervină în cazul ursului.

„Există în Codul Penal ceea ce se numește lăsarea fără ajutor, dar lăsarea fără ajutor nu înseamnă că ar fi trebuit să intervii tu, să pui mână pe urs și să îl iei la bătaie să spunem așa. Lăsarea fără ajutor înseamnă că ai trecut pe lângă o persoană care avea nevoie de ajutor și nu ai sunat la salvarea sau la alte servicii de urgență, însă aici lucrurile s-au complicat, a

mai spus Adrian Cuculis pentru WOWbiz.

 


Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”