Cine are de primit mulți bani de la Gigi Becali! Finanțatorul FCSB și-a umplut buzunarele

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 11:40
Gigi Becali
Sursa: Facebook

Gigi Becali l-a transferat pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray și și-a umplut buzunarele.

Numai că Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, clubul de la care FCSB l-a achiziționat pe Moruțan, spune că nu și-a primit încă partea din transferul lui Moruțan la Galatasaray.

„Mă tot întreabă lumea. Nu, nu am primit banii. Dar nu îmi e frică. Nici măcar nu știu care e suma exactă. Nu știu cu cât l-a vândut FCSB. Președintele nostru vorbește cu Valeriu Argăseală și sperăm să găsim o luminiță, să știm când vom primii bani și cât vom lua.

Nu am mai vorbit cu Moruțan, nu avem o relația atât de apropiată. Nu mă sună, nu îl sunt. Dar e un copil foarte simpatic. Sper să se maturizeze, pentru binele lui și al fotbalului românesc. Galatasaray nu e un club rău pentru un jucător român. Dacă el e cel mai bun acolo, nu văd de ce ar vrea neapărat să plece. El trebuie să joace foarte bine acolo și să fie titular”, a declarat Valeriu Iftime la TV.

Gigi Becali a încasat 4,2 milioane de euro la transferul lui Moruțan la Galatasaray Istanbul, urmând să mai încaseze un bonus de 1,5 milioane de euro pentru calificarea lui Galatasaray în grupele Europa League, clauză pe care a pus-o în transferul lui Moruțan.

În total, nu mai puțin de 5,7 milioane de euro intră în conturile clubului patronat de Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan.

Potrivit gsp.ro, FC Botoșani ar avea o cotă parte de 9% din transferul lui Moruțan la Galata, adică aproape 400.000 de euro.

Citeste si: Gigi Becali, OPERAT de URGENȚĂ! Ce a pățit patronul FCSB

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spunea Gigi Becali de Olimpiu Moruțan

Gigi Becali a refuzat mai întâi transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Jucătorul era urmărit de mai mulți ani de către reputatul antrenor al Galatei, Fatih Terim, care de nenumărate ori a fost și selecționerul naționalei Turciei.

După ce mai întâi a cerut 10 milioane de euro pentru Moruțan, Gigi Becali a redus ulterior din pretenții și, la un moment dat, spunea, în glumă, că Moruțan ar costa 3 milioane de euro.

Până la urmă, Becali s-a înțeles cu Galata pentru ceva mai mult de 5 milioane de euro în total.

„Numai banii, la mine e cu banii, deja încep să pierd bani, până acum nu era problemă, dacă eu din 10 milioane, cer 3 milioane pe Moruțan și nu mai dă nimeni, eu care am refuzat ofertă de 8 milioane…

Dacă aveam un Edi Iordănescu, care să antreneze echipa, dacă Todoran antrena ca Edi nu aveam probleme, că nu ar fi contat dacă greșeam o schimbare, cum am făcut când l-am schimbat pe

Olaru cu Moruțan, dar nu știam că Moruțan e atât de mortăciune… Acum a venit mătușa lui să stea cu el…”, declara Gigi Becali la TV înainte de a-l transfera pe Moruțan la Galatasaray.

Transferul lui Moruțan la Galata s-a făcut prin impresarul Giovani Becali, care în ultimul timp a tot punctat pe piața transferurilor. Cicâldău evoluează și el la formația antrenată de Fatih Terim.

Citeste si: Giovanni Becali a ajuns în spital! Afaceristul urmează să fie operat de urgență

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.