Cine canta la Romanian Music Awards?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:04

Aceasta este intrebarea la care multi asteapta raspuns in cursul acestei saptamani!

A 12-a editie a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicala romaneasca incepe vineri, pe 12 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov.

Covorul Rosu incepe la 19.00, iar concertele sunt deschise prin aparitia exceptionala dintre R.A.C.L.A si Anda Adam, care vor canta piesa-cult "Nu ma uita".

Dintre cantaretii care vor concerta pe scena din Piata Sfatului amintim: 3 Sud Est, Delia, Oana Radu, Alex Velea, Guess Who, Connect-R, CRBL, Antonia, Anda Adam, Elena Gheorghe, Krem, Fly Project, Nicole Cherry, Grasu XXL, Speak, Voltaj sau Vunk – iar lista continua!

Cel mai nominalizat muzician

de anul acesta este Smiley, cu sapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizari. Gazdele evenimentului sunt Gina Pistol si Cosmina Pasarin, iar Covorul Rosu este prezentat de Shurubel si Zara.

Romanian Music Awards este singurul eveniment romanesc de premiere a muzicienilor din tara care este difuzat live atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice si nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.


A 12-a editie a evenimentului  este organizata de Music Channel si UTV, insumand pana acum aproape 1.000.000 voturi inregistrate la cele 14 categorii. Intra acum si voteaza preferatii pe rma.1music.ro!

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achizitionate de la standurile din Piata Sfatului in ziua evenimentului si costa 20 lei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.