Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Autor: A.B.
Actualizat: 07 sep 2020, 14:10

Una din cele mai pretioase informatii pe care le obtii din astrologie si cunoasterea caracteristicilor zodiilor este cu cine esti cel mai compatibil ca zodie si cu care zodii exista o tendinta naturala spre conflicte, contraziceri, neintelegeri care pot degenera in certuri serioase si pot distruge relatiile.

 De la compatibilitatea romantica si intimitate la incredere, comunicare si multe alte aspecte importante in relatii, a sti care iti sunt punctele forte si slabe ale zodiei te ajute sa stii cum ai tendinta sa interactionezi cu cei din jur.

Citeste si: HOROSCOP VARĂ: Zodii pline de bani în vara lui 2019. Din IUNIE începe fericirea pentru ele! Nu pierd niciun leu

Citeste si: Tatăl și-a abuzat ani întregi fiica vitregă, fără nicio jenă. Când mama copilei a aflat adevărul, le-a lăsat un bilet și a plecat din țară. Toți au rămas fără cuvinte când au văzut ce a scris femeia

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscopul INDIAN al săptămânii 6-12 mai 2019. Află mesajul karmic pentru zodia ta din celebrul horoscop!


Cu care o faci cel mai usor si cu cine ai dificultati, ca zodii?

Modul in care gestionezi conflictele este o abilitate importanta pe care trebuie sa o ai, insa poate sa fie foarte dificil sa o dezvolti cand nici macar nu intelegi cum gandeste si de ce reactioneaza un om intr-un anumit fel la o anumita situatie dintre voi.

Daca iti poti da seama de ce ai tendinta sa te tot certi cu acel coleg de munca sau daca intelegi de ce sora sau frate reactioneaza intr-un anumit fel cand tu spui ceva, iti va fi mai usor sa comunici cu aceste persoane. Sau macar iti poti da seama mai usor unde ai gresit tu, ca sa faci tot ce poti sa indrepti relatia!

In functie de zodia ta, iata care sunt primele trei zodii cu care in mod natural poti avea conflicte ivite si din nimic.

Stiind aceste informatii, poti gasi cele mai bune moduri de a interactiona cu oamenii din aceste zodii ca sa eviti certurile neplacute pentru ambele parti.


BERBEC

Daca esti Berbec, sa stii ca te poti certa des cu un Taur care este la fel de incapatanat ca tine. Nu doar faptul ca esti incapatanat iti creaza sanse de conflict, dar Berbecul este semn de foc si poti fi usor in animozitati si dificultati de comunicare cu Pestii cei sensibili si aposi pe care ii poti spulbera cu flacara ta.

Tot dificil iti poate fi sa ai de-a face cu colegii tai de zodie Berbecii, pentru ca ambii sunteti la fel de competitivi si determinati. Fie ca relatia este romantica sau platonica, tot este greu sa o scoti la capat cand ai de-a face cu cineva aproape identic ca tine care iti reflecta absolut toate aspectele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.