Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 oct 2023, 09:47

Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Irinel Columbeanu, fost om de afaceri și fost milionar din România, traversează momente din ce în ce mai grele în viața lui.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România. A fost cunoscut pentru viața bogată pe care a dus-o și pentru femeile frumoase și mult mai tinere pe care le-a avut lângă el, de-a lungul timpului. Cele mai cunoscute relații ale fostului afacerist au fost cu Anna Lesko și cu Monica Gabor, cu care are și o fată, Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani.

Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a avut, în vremurile în care arunca banii în stânga și în dreapta, o imensă vilă la Izvorani. Este vorba despre o casă de lux cu multe camere și cu o piscină de interior ce se întindea până în afara curții.

Citește și: Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

În 2020, vila a suferit un incendiu, iar de atunci a rămas în paragină. Ceea ce se numea odată „palat” și era privit de oameni cu uimire pe micile ecrane a devenit o adevărată ruină, o casă părăsită cu pereți și geamuri sparte, acoperiș ars și ușă inexistentă.

Vila de lux în care Irinel Columbeanu locuia pe vremuri cu Monica Gabor ar fi putut să fie reparată, dar fostul afacerist nu a avut asigurare pentru că nu și-a permis-o.

La acest moment, Irinel Columbeanu este cazat într-un azil de bătrâni, acolo unde se presupune că trebuie să achite lunar o chirie. Totuși, fostul afacerist a ajuns atât de rău încât din pensia lui de 2.000 de lei nu are cum să-și plătească locul în azil, care valorează 3.000- 4.000 de lei. Proprietarul centrului de îngrijire a fost de acord să-l țină pe gratis, dar a declarat că nu-l poate întreține la nesfârșit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Irinel Columbeanu a vorbit despre persoana care deține vila de lux din Izvorani. Fostul afacerist a declarat că există posibilitatea să-și recupereze casa și hainele din interior printr-un contract de vânzare-cumpărare cu garanție imobiliară pe care l-a întocmit cu avocata lui.

„E posibil să pot să îmi recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo. Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut (n.r.: asigurare la casă)”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu nu-și permite să achite chiria la azil

De la milionar cu vile și mașini de lux, Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască doar din pensia lunară în valoare de 2.000 de lei. Cu banii pe care-i primește de la stat, fostul afacerist nu-și permite să plătească nici măcar chiria azilului în care locuiește.

Patronul azilului din Ghermănești, în care este cazat Irinel Columbeanu, a fost atins de neputința fostului afacerist de a-și plăti obligațiile lunare în azil, dar în ciuda acestui lucru a recunoscut că nu-l poate ține fără bani pentru totdeauna. Ion Cassian este dispus să-i ofere o lună- două gratis la azil lui Irinel Columbeanu, dat fiind faptul că sunt prieteni de mult timp iar tatăl acestuia a fost și el cazat la exact același azil.

De reținut este că, pe lângă problemele financiare, Irinel Columbeanu a fost ajuns și de cele de sănătate. Fostul afacerist are 66 de ani, a suferit un AVC și a trecut printr-o operație, ulterior fiind nevoit să respecte un tratament pe perioada recuperării.

În timpul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, s-a văzut cel mai bine cât de rea este starea lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar răspundea întârziat și scurt la întrebările adresate de prezentator, avea dificultăți în a-și duce paharul și mâncarea la gură și, totodată, nu-și putea ține ochiul drept complet deschis. Toate acestea sunt efectele AVC-ului pe care Irinel Columbeanu l-a suferit în luna februarie a anului 2022.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.