Cine e adevaratul lider al Faimosilor de la Survivor Romania 2021. Ana Porgras a dat toate detaliile:"El era mereu cu energia, dupa el se lua toata lumea si intra in starea respectiva"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 18:40
Ana Porgras, dezvaluiri despre adevaratul lider din tabara Faimosilor

Ana Porgras a facut cateva dezvaluiri despre fostii ei coechipieri de la Survivor Romania si cine este cel care ii motiveaza zi de zi pentru a aduce victorii.

Ana Porgras a fost invitata la Stafeta Mixta unde a vorbit exclusiv despre coechipierii ei de la Survivor Romania 2021. Fosta Faimoasa a dezvaluit ca un singur om in tabara Faimosilor ii face pe restul concurentilor sa isi revina atunci cand au o infrangere sau ii motiveaza inainte de a pleca la meci.

Ana Porgras, dezvaluiri despre adevaratul lider din echipa Faimosilor

Citeste si: Imagini explozive cu Irisha de la Survivor Romania 2021. Cum s-a dezlantuit Faimoasa incat a lasat TOTUL la vedere

"De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul oare ce o să fie, hai să câștigăm. D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, „Hai să îi omorâm! Să îi batem!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri. Moroșanu are o experiență în spate, știe despre ce e vorba. Zanni e direct și spune lucrurilor pe nume. E omul care gândește tot timpul. Dacă are o idee în cap, el ți-o spune, chiar dacă e rea sau bună.

E foarte cerebral. Eu sunt de părere că mai bine vine și îmi spune franc ce gândește decât să vorbească pe la spate.”  

Ana Porgras, despre viata Faimosilor in camp la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cu cine se iubeste Raluca Dumitru, noua concurenta de la Survivor Romania 2021!

Fosta Faimoasa povesteste si ce faceau concurentii in camp si cu ce se ocupau cand nu aveau jocuri.

"Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată. 

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni”  

Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in urma nominalizarii lui Jador, insa fosta Faimoasa nu ii poarta pica spunand ca este sigura ca Jador nu a avut intentia ca ea sa paraseasca competitia si mai mult, stie ca Faimosul are remuscari dupa aceasta nominalizare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.