Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 nov 2022, 08:50

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a apărut în public s-a bucurat, timp de două decenii, de atenția publicului ca gimnastă, model, politician și mogul de mass-media.

În ultimii ani, au apărut zvonuri că fosta campioană olimpică și Vladimir Putin formează un cuplu. Chiar s-a zvonit că Alina Kabaeva i-ar fi dăruit mai mulți copii, pe care îi ține bine ascunși.

Citeste si: Soldații ruși s-au predat după ce și-au dat seama că au fost trimiși să ucidă ucraineni: "Nu aveam de gând să ne luptăm!"

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

În prezent, Alina Kabaeva are 37 de ani, și a fost supranumită „cea mai suplă femeie din Rusia”. Presupusa iubită a lui Vladimir Putin a obținut o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și o medalie de aur la Atena, patru ani mai târziu. Chiar atunci Putin, căsătorit fiind, a întâlnit-o pentru prima dată pe Kabaeva.

Alina Kabaeva s-a retras din gimnastică, în 2005, și a încercat o serie de noi cariere. A vrut să fie cântăreață, fără succes însă, și model. Ea chiar a apărut pe revista Vogue Rusia.

Citeste si: Baba Vanga a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina din 2022: „Nimeni nu poate opri Rusia. Violentă distrugere Romainie va suferi”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Timp de opt ani, ea a ocupat un loc în Parlamentului Rusiei, recrutată de partidul lui Putin. Mai târziu, a ajuns la comanda unui trust de presă.

Alina Kabaeva a fost numită în 2008, de presa, pentru prima dată, „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei. Un tabloid rus a scris că Putin se întâlnește cu o femeie care are jumătatea vârsta lui și că va cere divorțul.

La scurt timp, ziarul a fost forțat să se închidă, proprietarul său miliardar invocând „dificultăți financiare”.

Fosta soţie, abuzată de Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin este recunoscut ca fiind un personaj dur şi imprevizibil în plan profesional. În viaţa sa personală, fosta sa sa soţie, Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya spune că a plâns din cauza deciziilor lui chiar şi atunci când au venit pe lume cei doi copii ai lor.

Citeste si: Președintele Zelenski, declaraţii cutremurătoare în cea mai recentă convorbire cu liderii UE: "Aș putea muri în următoarele 48 de ore"

 „Eram în lacrimi. Dar apoi mi-am dat seama că nu exista o altă opţiune, fiica mea urma să se numească Maria. Aproape că am plâns din cauza umilinţei ”, a spus Ludmila.  

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.