Cine e bărbatul din spatele afacerii de succes a Cristinei Bâtlan. I-a fost alături în cele mai grele momente: „E foarte greu să reușești singură”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iul 2024, 10:22

Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani

Sursa: Captură YouTube

Cristina Bâtlan a fost invitată duminica aceasta la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit aspecte inedite și personale din viață și carieră.

Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani, motivată și inspirată de mama ei, care lucrau în domeniul țesăturilor.

Citește și: „Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă și care să mă susțină în ceea ce fac”: Cine este iubitul Cristinei Bâtlan și ce diferență de vârstă este între cei doi

„V-ați fi aventurat în afaceri singură?”, „Cum este să fii în pantofii Cristinei Bâtlan?”, „Ați regretat că ați renunțat la facultate?”, „V-ați reglat conturile cu Cătălin Botezatu?”, „V-ați pierdut vreodată speranța că fiul dvs. va supraviețui?”, „Ați ezitat să-i dați papucii fostului soț?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Cristina Bâtlan a răspuns în emisiune.

Cum a început Cristina Bâtlan afacerea cu pantofi

Pasiunea și determinarea au fost ingredientele principale ale succesului său. De la începuturile sale modeste, Cristina a transformat o mică afacere într-un imperiu, aducând produse de calitate și stil pe piața internațională. Prin munca asiduă și viziunea sa inovatoare, a reușit să creeze un brand recunoscut și apreciat pe plan global.

Cristina a intrat în afaceri împreună cu iubitul ei, pe când aceștia aveau doar 18 ani.

Suma de start a fost de 700 de dolari, materiale bune, de calitate, pe care le vindea mai departe.

„Știam exact ce cumpăr. Primul adaos a fost de 1000%. Atunci ne-am întrebat ce rost mai are să continuăm facultatea,” spunea aceasta.

Roberto și Cristina Bâtlan, echipa perfectă în afacerea cu pantofi

Cristina mărturisește că succesul din ziua de azi nu îi este datorat doar ei, ci și lui Roberto, iubitul alături de care a pus bazele afacerii cu țesături.

Femeia de afaceri susține că nu ar fi reușit singură, deoarece e destul de greu, ca femeie, să reușești singură într-un business.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

„Nu m-am gândit niciodată la asta, așa s-a întâmplat atunci. Partenerul meu, Roberto, e de vârsta mea. Noi ne completăm, suntem o echipă perfectă și ca să faci o afacere bună cu un capital atât de mic, ai nevoie de o echipă perfectă.

E foarte greu, ca femeie, să reușești singură. Noi am făcut echipa perfectă.

Eu am adus noutățile în tot ceea ce însemna țesăturile, iar el avea un talent extraordinar în a vinde și a negocia. Împreună ne distram și ne plăcea.

Nici acum nu am o afacere singură, deci nu cred că m-aș fi aventurat niciodată singură,” a spus Cristina în emisiune.

Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Urmăriți întreaga ediție a emisiunii în videoclipul de mai jos: