Cine e bărbatul misterios alături de care s-a fotografiat Theo Rose: „Cel mai bun”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 iun 2024, 00:00

Cine e bărbatul misterios alături de care s-a fotografiat Theo Rose: „Cel mai bun”

Sursa: Theo Rose Instagram

Theo Rose și-a surprins fanii în urma ultimelor story-uri de pe pagina sa de Instagram. Se pare că aceasta s-a afișat alături de un bărbat misterios, iar poza a stârnit diferite comentarii.

Vedeta este de curând mămică și își ține constant urmăritorii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața ei. Recent, aceasta a postat o fotografie alături de un tânăr chipeș, iar fanii s-au sesizat imediat. 

Cine este bărbatul alături de care s-a pozat Theo Rose

Artista a postat un story pe pagina sa de Instagram în care apare alături de un prieten vechi din copilărie, de care spune că este mândră.

„Cel mai bun prieten al meu din copilărie. Un pompier dedicat de care sunt mândră”, a spus aceasta pe platforma de social media.

Citește și: Theo Rose trece prin momente delicate „S-a operat la ochi” Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

Weekend-ul trecut a fost unul aglomerat pentru  Theo Rose. Vedeta a trebuit să se împartă între concerte, copilul ei și un botez. De această dată, Theo Rose a luat avionul dus-întors la Iași, acolo unde a avut un eveniment, iar la câteva ore a fost nașă de botez. 

„Mâine sunt nașă mare, acum mă duc la Iași să cânt, la noapte nu dorm că am avion la cinci dimineața. Dacă după ziua de mâine încă sunt ok, nu mai are nimeni ce să-mi facă, sunt tanc”,  a spus Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Citește și: Întâmplare inedită pentru Theo Rose „Mirosim amândoi a grajd” În ce ipostază a fost surprinsă artista la filmări

După concert, Theo Rose a luat avionul spre casă, iar artista le-a împărtășit fanilor că nu a mai putut de somn și a dormit machiată la ochi pentru botez. Artista s-a filmat alături de  Anghel Damian: „ Ce v-am zis că ajung și la nășie, m-am descurcat eu. Mi-am luat bărbatul, suntem pe drum și astăzi”, a mai spus vedeta.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nașii de botez ai unei fetițe, iar la eveniment au luat parte mai mulți prieteni.