Cine e Cătălin din Casa Iubirii. Are 24 de ani și spune că e încăpățânat! "Voi trăi o frumoasă poveste de dragoste în Casa Iubirii"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 ian 2023, 00:25

Cătălin din Casa Iubirii

Sursa: captura Kanal D

Cătălin, noul concurent din Casa Iubirii, are 24 de ani și este din Constanța. El e convins că își va găsi jumătatea în Casa Iubirii.

"Sunt Cătălin, am 24 de ani și vin direct de pe plajă, adică din Constanța.

Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu. Sunt un tip sociabil, deschis și foarte glumeț, iar același lucru îl aștept și de la partenera mea.

Sunt o persoană încăpățânată și adesea mi se spune acest lucru, de aceea mă încăpățânez să cred că voi trăi o frumoasă poveste de dragoste la Casa Iubirii", spune Cătălin, noul concurent din Casa Iubirii.

Citeste si: Cine e Flavius, starul de pe Tik Tok, care e noul concurent din Casa Iubirii! Știe ce vrea o femeie de la un bărbat și e convins că are acele calități!

Cine e Cătălin din Casa Iubirii. Are 24 de ani și e încăpățânat!

Cătălin din Casa Iubirii e deschis să își găsească o relație stabilă. Până acum a avut alte planuri cu viața lui, după cum i-a mărturisit prezentatoarei Andreea Mantea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cătălin nu spune nu unei eventuale căsătorii, în cazul în care își va găsi persoana potrivită în Casa Iubirii. El este destul de tânăr și a intrat ultimul în Casa Iubirii, cunoscându-i pe toți ceilalți băieți cu care va locui în casă.

Cel mai în vărstă dintre colegii lui Cătălin este Robert, care merge pe 35 de ani  și care a spus deja că își dorește să se căsătorească. 

Cătălin a avut ceva emoții când a intrat în casă, dar acum e nerăbdător să le cunoască pe concurentele din Casa Iubirii.

Băieții au glumit, au fost foarte deschiși atunci când s-au cunoscut și este foarte bun acest lucru. Au vorbit de gătit, de cine știe să gătească paste carbonara și multe alte subiecte. Totul a fost voie bună, atmosfera fiind una foarte plăcută la intrarea în Casa Iubirii.

Cu toții au remarcat că au și o masă de biliard și vor să o încerce cât mai curând. Dar... până atunci, este momentul să le cunoască pe fetele din Casa Iubirii, pentru care au și venit în acest show matrimonial de senzație de la Kanal D.

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate! Ca ce a lucrat Radu, noul concurent din Casa Iubirii, în televiziune. Tânarul i-a marturisit totul Andreei Mantea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.