Cine e Deniz, frumuselul din "Furtuna pe Bosfor" care se indragosteste nebuneste de Cansu! Uite cum arata in realitate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 07:20

Tanarul cu ochi albastri care si-a facut aparitia in "Furtuna pe Bosfor" se numeste Ceyhun Mengiroglu si de profesie este model.


Intr-un interviu recent, Ceyhun a declarat ca a lasat afacerile familiei din domeniul turismului si a inceput o cariera in modeling si actorie. "Afacerile nu sunt de mine, deocamdata. Fac modeling de cativa ani. Pentru prima data, am aparut pe podium la o prezentare din Dubai. Imi place ceea ce fac. Am defilat pentru marile nume din industria fashion precum Ermenegildo Zegna, Bikkembergs, Dolce & Gabbana...


Modelul a mai dezvaluit ca este un impatimit al sportului si ii place sa mearga foarte des sa se recreeze la malul marii. "Imi place sa adopt un stil casual. Ador sa ma imbrac cu un tricou alb, o jacheta de piele, bocanci, pulover subtire. Iar cand vine vorba de eleganta, aleg intotdeauna un costum Dior."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.