Cine e deranjat ca Ella a castigat de atat de multe ori premiul? "Tu acum ti-o cauti!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 17 iul 2020, 11:39

Decizie neinspirata din partea Ellei: i-a intrebat pe concurenti daca au fost deranjati vreodata ca ea a castigat de atatea ori premiul saptamanal. Reactiile nu au intarziat sa apara!

Ella a luat o decizie extrem de neinsirata in emisiunea Puterea dragostei de astazi: i-a intrebat pe concurenti daca i-a deranjat vreodata ca ea a castigat de atat de multe ori premiul saptamanal.

Reactiile nu au incetat sa apara, iar Ella, cum era de asteptat, a fost foarte surprinsa!

Cine e deranjat ca Ella a castigat de atat de multe ori premiul

"Pe mine m-a deranjat! Ca erai mereu la lupta cu mine. Tu glumesti sper, Ella?", a reactionat Marius.

"Tu chiar ai mentionat asta, de fiecare data!", a raspuns Ella.

"Consider ca nu le-ai meritat pe toate!", a continuat Marius.

"Ce s-a intamplat Ella?", a intervenit Pirui, incercand sa afle care este subiectul.

"Vorbeste cu oamenii! Daca ei au considerat ca le merit... Uite, daca tu ai fi catigat, eu ma bucuram!", a raspuns Ella.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Tu acum ti-o cauti cu mine! In conditiile in care eu te-am lasat in pace! Eu nu ti-am zis tie asta, nu am facut postari pe interner, nu am facut live-uri. E parerea mea personala.", s-a aprins Marius.

Citeste si: Ella iubește din nou? Incredibil ce cadou scump a primit

Citeste si: Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!"

" Altii au meritat de mai multe ori sa ia banii! E tot parerea mea! Nu inteleg de ce iti cauti discutii cu mine. Tu nu faci nimic in emisiune. Tu vii si stai asa! Si cand faci un material, tu esti genul care stai si zici asa, dati in mine!", a continuat Marius.

Iata materialul video! Cum a reactionat Ella cand a auzit ce i-a spus Marius?

Citeste si: Ella a spus totul despre barbatul la care locuieste, in Bucuresti! Cine este persoana misterioasa: ''Nu mai dati informatii...''

Citeste si: Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela, viitoarea prezentatore a emisiunii: ''Rog toti sustinatorii mei...''