Livian a recunoscut. Cine e femeia care îl susține mereu?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 12:50

Cine e femeia care îl susține mereu pe Livian? Concurentul de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit cine ocupă un loc important în viața lui.

Cine e femeia care îl susține mereu pe Livian?  Deși mulți s-ar fi gândit în primul rând la Bianca, ei bine, se pare că există o altă persoană care ocupă un rol foarte important în viața concurentului de la "Puterea Dragostei". Despre cine este vorba?

Citeste si: Sar scantei intre Bianca si Ramona! "Ti-e frica? E fostul tau iubit langa mine!" Cum a reactionat Livian

Livian a recunoscut. Cine e femeia care îl susține mereu?

Livian și Bianca au avut o relație controversată și nici acum lucrurile nu s-au rezolvat între ei. Cei doi trec de la momentele în care își fac declarații de dragoste la cele în care se evită, astfel că este greu de spus cum va evolua relația lor.

Livian a postat un mesaj emoționant pe contul său de instagram, dezvăluind cine este femeia puternică din spatele lui, cea care îl susține de fiecare dată.

Dacă urmăritorii s-ar fi așteptat ca Livian să vorbească despre Bianca, ei bine, concurentul de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că este vorba despre mama lui, ea fiind femeia puternică care se află în spatele succesului de care el și tatăl său se bucură.

"În spatele unor bărbați puternici stă o femeie și mai puternică.", a scris Livian pe instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de tatăl său, cei doi arătând către tabloul în care este mama lui Livian.

Citeste si: Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian este foarte apropiat de mama lui, cei doi având o relație foarte bună.

Lovitura dura pentru Bianca! Livian i-a spus in fata de ce s-au despartit. Asta l-a facut sa nu o mai vrea

Bianca indura cu greu adevarul! Livian i-a spus fara menajamente ce nu a mers intre ei si care au fost motivele care au dus la despartire.

Livian a fost nevoit sa spuna care au fost motivele care au dus la despartirea lui de Bianca. Concurentul  Puterea dragostei  a primit o pedeapsa de la Gabriel, sa spuna ce l-a determinat sa rupa relatia cu Bianca.

Usor intimidat, Livian a recunoscut ca i-ar fi fost mai usor sa ii faca Biancai o declaratie de dragoste, decat sa ii spuna in fata, in prezenta tuturor, de ce a decis sa se desparta de ea.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce a luat Livian din casa Puterea Dragostei? Fanii au descoperit

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.