Cine e femeia de 56 de ani însărcinată cu copilul fiului ei. Gestul care a stârnit reacții controversate pe internet: „Ești o femeie bolnavă”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 iun 2023, 02:30

Femeia în vârstă de 56 de ani va da naștere fetiței în luna noiembrie a acestui an

Sursa: Instagram

O mama cu vârsta de 56 de ani a șocat lumea cu faptul că este însărcinată cu copilul fiului ei.

Femeia a recurs la această alternativă după ce nora ei a aflat că nu mai poate avea copii.

Citeste si: Copilul i-a murit în pântece, după ce a fost nevoită să aștepte 11 ore într-un salon, deși medicul declarase că este o urgență

Femeia s-a oferit să fie mama surogat pentru fiul ei

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani, care a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate avea copii.

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani.

Nora femeii a suferit o histerectomie, ceea ce este o intervenție chirurgicală ginecologică de îndepărtare a uterului, în urma căreia aceasta nu a mai putut avea copii.

Nancy a vrut să îi ajute pe cei doi, fără a fi sigură că acest lucru va fi posibil din cauza vârstei pe care o are, dar embrionul a fost transferat cu succes, iar copilul se va naște în noiembrie.

Acum Nancy este extrem de nerăbdătoare să aducă pe lume acest copil: ,,Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că poate fi posibil, dar este cel mai frumos lucru.”

Totuși, ajutorul dat de Nancy pentru fiul și nora ei nu este acceptat de toată lumea, persoanele de pe internet având reacții destul de controversate cu vedere la acest gest. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nancy Hauck (@nancyhauck)

Citeste si: Cuplurile pot primi de la stat 15.000 de lei de la stat pentru procedurile de fertilizare. Documentele necesare pentru a accesa programul

Fiul ei mai are încă două seturi de gemeni

Nancy a decis să fie mama surogat pentru fiul și nora ei pentru că ei au avut probleme cu fertilitatea. Cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemeni, Vere și Ayva, care au acum trei ani.

Apoi, au avut un al doilea set de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni, dar nașterea a fost traumatizantă, iar Cambria a fost nevoită să facă o histerectomie, care a rezultat în imposibilitatea de a avea copii.

Nancy și-a început tratamentul hormonal în ianuarie 2022, injectându-se în fiecare zi timp de 12 săptămâni cu ajutorul soțului ei și a tatălui lui Jeff, Jason, 59 de ani. Embrionul fertilizat a fost apoi transferat în uterul ei într-o lună mai târziu.

„A fost un pic înfricoșător, deoarece au trecut 26 de ani de când am născut un copil”, a spus Nancy.

Citeste si: Câți bani a pierdut Simona Halep, după ce a divorțat de Toni Iuruc. Cei doi urmau să facă, în noiembrie, cununia religioasă

Sursa: stirileprotv.ro, dailymail.co.uk