Cine e iubitul Innei? Are o relație cu un rapper celebru: "Da, suntem împreună! "

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 30 ian 2021, 05:20

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, Inna a dezvăluit acum cine este noul ei iubit.

Inna s-a concentrat foarte mult pe sectorul profesional și a încercat să iasă în evidență prin muzica pe care o cântă, păstrând astfel misterul în legătură cu viața ei personală.

Cine este iubitul Innei? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Melodiile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului nu doar că au fost pe primele locuri în topurile muzicale din România, ci au depășit granițele țării, artista devenind cunoscută la nivel internațional și bucurându-se de un

real succes.

Citeste si: FOTO Inna dezbracata! Cantareata a indeplinit visul fanilor ei printr-o postare incendiara

Încă de la începutul carierei, Inna a preferat să își țină departe de ochii curioșilor viața personală, astfel că de foarte puține ori s-a întâmplat ca artista să dezvăluie detalii despre viața ei amoroasă. Acum, Inna nu se mai ascunde și după ce au apărut mai multe zvonuri în legătură cu relația pe care ar avea-o cu Deliric, cântăreața a confirmat că iubește din nou. 

Inna și Deliric formează un cuplu, după cum a afirmat artista, însă amândoi au preferat să păstreze discreția în legătură cu relația lor.

"Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți.", a dezvăluit Inna pentru revista Elle.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inna nu a dat foarte multe detalii referitoare la relația cu rapperul Deliric, însă se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, asta dacă ar fi să judecăm după mesajul pe care artista l-a postat pe instagram de ziua lui Deliric.

"La mulți ani persoanei mele favorite și celui mai bun rapper din lume.", a scris Inna pe instagram, în dreptul unei fotografii în care apare Deliric.

Citeste si: INNA i-a lasat pe toti masca! Uite ce aroganta a facut artista

Deliric este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România și unul dintre membrii fondatori ai trupei C.T.C, iar melodiile sale au ajuns de fiecare dată în topul preferințelor publicului. 

Citeste si: Bombă în showbiz! Inna este gravidă? Imaginile care o dau de gol pe cântăreață

 

Taguri: