Cine e Mihai, noul concurent din Casa Iubirii: "Vreau pe cineva care să mă înnebunească, mai mult decât sunt"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 ian 2023, 01:35

Mihai se caracterizează ca fiind vulcanic

Sursa: captura Kanal D

Mihai, noul concurent din Casa Iubirii, are 23 de ani și este originar din Maramureș.

"Sunt Mihai, am 23 de ani și sunt o bombă cu ceas. Sunt vulcanic și cu o viață amoroasă explozivă.

Îmi place să trăiesc totul la maxim. Reușesc să surprind orice femeie, dar aici, în Casa Iubirii, vreau să fiu eu cel surprins. 

Vreau pe cineva care să mă înnebunească, mai mult decât sunt", s-a prezentat Mihai în clipul de prezentare din Casa Iubirii.

Mihai e din Maramureș și a copilărit în acea zonă. Acum locuiește în Arad.

Citeste si: Cine este Bianca, prima concurentă care a pășit în Casa Iubirii: „Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor”

Cine e Mihai din Casa Iubirii: "Vreau pe cineva să mă înnebunească"

"Am puține emoții fiindcă e o experiență unică pentru mine. Sincer, mă aștept să îmi găsesc o iubită, să mă accepte așa cum sunt, toate toanele mele și...

ce-o vrea Dumnezeu"
, i-a spus Mihai prezentatoarei show-ului de la Kanal D, Andreea Mantea, în momentul în care a pășit prima oară în Casa Iubirii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La întrebarea "Frișcă sau cătușe", Mihai a răspuns: "Frișcă... decât cătușe".

Mihai ar vrea ca jumătatea lui să fie creață.

Mihai a făcut cunoștință cu băieții care au intrat deja în casă și le-a spus puține lucruri despre el. Le-a povestit că a copilărit în Maramureș și că, ulterior, s-a mutat în Arad, acolo unde "oamenii sunt faini" și unde îi place mult să locuiască.

Citeste si: Cine e Cristian din Casa Iubirii! Are 19 ani, e student la drept și îi plac fetele mai mari ca el: "Am cu ce"

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.