Cine e noul baiat de la Puterea dragostei si cu cine a ales sa danseze. Reactia fetelor spune totul

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 09:40

Ionut, noul venit la Puterea dragostei pare timid, insa este foarte sigur pe ce spune. De ce a venit baiatul in casa dragostei si cu cine a ales sa danseze la intrarea in casa.

Cine e noul baiat de la Puterea dragostei

Nascut pe 8 ianuarie, in aceeasi zi cu favorita lui, Ella, Ionut le-a spus fetelor tot ce au vrut sa auda, insa la dans a luat-o pe Ella. Sa fie oare inceputul unei noi relatii in casa dragostei? Sau poate Ionut are o strategie mai complicata si vrea doar sa o observe de aproape pe fata pentru care a venit!

Reactia fetelor a fost una exploziva si toate i-au aplaudat pe cei doi, care au facut un schimb de priviri sugestive in timp ce dansau imbratisati.

" A fost un dans emotionant!", a recunoscut Ionut!

"Ionut nu stie cum sa se comporte cu o femeie.", a spus Ella.

In casa baietilor, Ionut s-a lasat interogat si de cei cinci baieti.

Toti s-au mirat de faptul ca are doar 19 ani, insa noul venit este foarte sociabil si este sigur ca se va integra cu bine in grupul baietilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionut este din Bucuresti si recunoste ca o place pe Ella, insa fata nu pare sa fie atrasa de noul venit. Nu ar fi neaparat o problema, mai ales ca nici Ionut nu a venit doar pentru Ella, ci a spus clar ca toate fetele din casa sunt frumoase, iar el are chiar si un top trei favorite.

Citeste si: Fetele de la Puterea dragostei au explodat de bucurie: un nou baiat a intrat in casa dragostei! Cine e Ionut si pe cine a pus ochii

Citeste si: Roxana rabufneste si nu mai suporta minciunile Biancai! La ''Puterea dragostei'' este scandal si se vine cu dovezi: Simina lamureste situatia!

Citeste si: Marius se întoarce! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, de la ora 11:00 și de la ora 17:00

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.