CINE e romanca celebra invitata la nunta lui Kim Kardashian!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

O românca celebra este invitata de onoare la nunta secolului! Aflati detalii incredibile, în exclusivitate, despre nunta lui Kim Kardashian chiar de la prietena miresei!

Doamnelor si domnilor, v-o prezentam pe cea mai cunoscuta romanca de la Hollywood! O aparitie rara printre romani, retinuta de obicei in declaratii. Totusi, echipa stirilor Kanal D a reusit sa afle ultimele detalii de la nunta care sta pe buzele tuturor chiar de la regina sprancenelor.

O apropiata a marilor vedete, Anastasia Soare, va merge in calitate de invitat tocmai la nunta lui Kim Kardashian, posesoarea celui mai mediatizat posterior din lume si a rapperului Kanye West. 
Numai nume mari se numara printre musafirii asteptati la Paris in acest week-end. Sambata, invitati de onoare vor fi Beyonce si Jay Z, cel mai bun prieten al mirelui. Cei doua mega vedete vor canta la petrecerea de la castel contra sumei de 2 milioane de dolari. De altfel, regina sprancenelor este confidenta lui Kim Kardashian.

Kim nu este singura prietena-vedeta a Anastasiei. De Oprah o leaga o prietenie de 20 de ani, fiind prima din cariera ei care a pensat-o.

Tot Anastasia se ocupa si de Jennifer Lopez, de 15 ani incoace si a participat la toate evenimentele importante din viata divei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iar familia Beckham o invita deseori acasa cand vine in Los Angeles. Ce a ajutat-o sa creeze asemenea prietenii stranse intr-o lume in care banii conduc aproape totul? E greu sa tii un secret la Hollywood, dar Anastasia nu a dezvaluitnimanui detaliile despre viata lor personala.

Anastasia a poposit in Europa si datorita nuntii lui Kim, dar si pentru a da o fuga in tara. Sa nu credeti ca inceputul i-a fost usor! Insa, o idee venita la timp i-a adus succesul.
Anastasia Soare este una dintre cele mai puternice femei din lume. Ca sa nu mai vorbim de tinuta!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.