Cine e Rumy Alqahtani, reprezentanta Arabiei Saudite la Miss Universe! Mihaela Rădulescu este impresionată de participarea tinerei: „Este ceva uriaș”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mar 2024, 19:40

Cine e Rumy Alqahtani, reprezentanta Arabiei Saudite la Miss Universe! Mihaela Rădulescu este impresionată de participarea tinerei: „Este ceva uriaș”

Sursa: Rumy Alqahtani Instagram

Pentru prima oară în istorie, Arabia Saudită va fi reprezentată la competiția Miss Universe de către Rumy Alqahtani, o tânără cu o serie impresionantă de realizări și pasiuni.

La vârsta de 27 de ani, Rumy Alqahtani își va aduce grandoarea și talentul în Mexic, unde va concura în prestigiosul concurs mondial de frumusețe.

Cine e Rumy Alqahtani, reprezentanta Arabiei Saudite la Miss Universe

Originară din Riad, Rumy Alqahtani nu este doar un chip frumos, ci și o minte strălucită. Tânăra deține o diplomă de licență în stomatologie și își manifestă interesul pentru domeniul științific, dar și pentru limbi străine, vorbind fluent araba, engleza și franceza.

Cu o experiență vastă în domeniul competițiilor de frumusețe, Rumy Alqahtani a reprezentat cu mândrie Arabia Saudită la evenimente internaționale precum Miss Arab Peace, Miss Asia și Miss Europa.

Citește și: Felicitări! Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Până acum, relația lor a fost secretă

Pe lângă strălucirea ei pe podium, Rumy și-a adus contribuția la cauze umanitare, fiind implicată în activități de mediu și sprijinirea comunităților vulnerabile din punct de vedere economic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu alte cuvinte, tânăra are un bagaj pregătit pentru a-și reprezenta țara!

Participarea ei la Miss Universe nu este doar o oportunitate de a străluci pe scenă, ci și de a promova valorile și frumusețea autentică a culturii și a spiritului arab în întreaga

lume.

Mihaelei Rădulescu, impresionată de participarea tinerei la Miss Universe

Mihaela Rădulescu a fost extrem de încântată de aflarea veștii, având în vedere regulile stricte din Arabia Saudită. Aceasta a postat și un mesaj pe rețelele sociale.

Citește și: Miss Japonia și-a pierdut coroana după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

„Aceasta este o știre uriașă și importantă – pentru prima dată în istoria sa, Arabia Saudită a fost de acord să lase o femeie să concureze la Miss Universe, fără să poarte un hijab.

Regina frumuseții este Rumy Alqahtani (27 de ani) din Riad. Asta spune multe despre evoluția și modernizarea Arabiei Saudite și… despre frumusețea extraordinară a femeilor lor,” a

transmis Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram.