Cine e tânăra misterioasă alături de care a apărut Robi! „Draga mea...” Cum a fost fotografiat concurentul de la Casa iubirii și ce mesaj a transmis în mediul online

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2024, 10:39

Robi de la Casa iubirii si-a surprins din nou urmăritorii in mediul online

Sursa: Instagram Robi Stancu

Fanii emisiunii Casa iubirii au fost puși din nou pe jar după cea mai recentă postare făcută de Robi, pe contul lui de Instagram. Alături de cine a fost surprins carismaticul concurent?

Robi se numără printre cei mai controversați concurenți ai celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii. Încă de la începutul noului sezon, chipeșul tânăr a atras atenția multor fete din cadrul show-ului însă acesta și-a îndreptat mai întâi atenția asupra Juliei, însă după doar câteva întâlniri romantice, aceștia au pus capăt idilei lor. La scurt timp, Robi s-a reorientat inițial către Aleyna și apoi către Virginia, cea alături de care a format un cuplu în cadrul emisiunii.

Însă de câteva zile încoace relația lor a început să se clatine și pare că se îndreaptă către despărțire. De curând, concurentul și-a uimit urmăritorii din mediul online, cu cea mai recentă postare, în care și-a făcut apariția alături de o tânără superbă.

Fanii emisiunii Casa iubirii au fost puși pe jar după cea mai recentă postare făcută de Robi. Alături de cine a fost surprins carismaticul concurent

Robi de la Casa iubirii a publicat recent pe contul lui de Instagram, o imagine de senzație, în care a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de o femeie frumoasă. Inițial următorii au crezut că tânărul este deja implicat într-o nouă idilă, în ciuda faptului că Virginia încă mai speră la o împăcare.

Citește și: Robi, gesturi neașteptate la adresa Juliei! „Mă mai iubești?” Aflați cum a reacționat Virginia și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

La scurtă vreme însă fanii au dezlegat misterul, deoarece în dreptul imaginii publicate pe Instagram, Robi a scris și un scurt comentariu, care a elucidat lucrurile. Acesta a menționat că tânăra alături de care a fost fotografiat este nimeni altă decât sora lui, Raluca, pe care o iubește enorm.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Draga mea, sora mea!”, a scris Robi pe contul lui de Instagram.

Citește și: Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Nu este prima dată însă când chipeșul concurent de la Casa iubirii a fost surprins în astfel de ipostaze.

Acesta și-a surprins fanii și în trecut când și-a făcut apariția în mediul online alături de sora lui și s-a interpretat că ar fi alături de o iubită în afară platourilor de filmare. Însă de fiecare dată tânărul a explicat cine este frumoasă femeie alături de care a fost fotografiat și anume Raluca, sora lui dragă.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.