Cine e VEDETA care s-a ingrasat 20 de kilograme, a invadat-o celulita si NU RENUNTA la ROCHIILE scurte!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 12:00

Sarcina si-a pus amprenta pe corpul ei si nu e de condamant, insa vedeta nu vrea sa isi adapteze garderoba la noua schimbare prin care trece si insista sa poarte lucruri care deocamdata nu o avantajeaza.

 Amber Rose este fericita mamica a unui baietel pe care l-a nascut acum trei saptamani. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi la cumparaturi imreuna cu mama ei si nu arata totcmai bine din caza kilogramelor in plus pe care le-a acumulat in timpul sarcinii.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/s-a-ingrasat-20-de-kg-si-are-celulita-dar-nu-renunta-la-fustele-scurte-vedeta-care-nu-isi-adapteaza-garderoba-2-4fb2dabc15fdf716a739d7c55f35b090.jpgDupa 20 de kilograme pe care le-a pus si celulita care i-a invadat picioarele, Amber Rose socheaza cu tinutele extrem de scurte. Vedeta a postat un mesaj pe Facebook in care spunea ca ii place enorm sa alapteze, insa e cam dureros. 
Amber insa nu se sinchiseste de silueta cu care s-a ales dupa nastere si se bucura de perioada in care sta cu fiul ei. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.