CINE e VEDETA care si-a INGHESUIT colaceii intr-o rochie mult prea stramta pentru ea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 oct 2020, 03:45

La ultimul eveniment monden, la care si-a facut aparitia, VEDETA s-a incapatanat sa poarte o rochie prea mulata si uite asa a iscat...comentarii!

Daca in urma cu doi ani, inainte sa divorteze de Stefan Banica, Zana luase proportii uriase din cauza depresiei, imediat dupa ce si-a refacut viata in bratele mai tanarului Tuncay Ozturk si-a recapatat si zambetul si silueta. Prin amor nebun si cure de detoxifiere, kilogramele s-au topit mai ceva ca ghetarii de la Polul Nord.

Ce-i drept nu mai este atat de rotunjoara, insa nici n-a devenit topmodel! Colaceii de pe coapsele Andreei Marin nu s-au evaporat in totalitate, iar posteriorul inca e ...maricel. Cu toate astea, ZANA a tinut cu tot dinadinsul sa imbrace o rochie rosie XXS,

la ultima ei aparitie publica. Rochia rosie era superba, insa era prea mica!

Judecand dupa cum sta adunata pielea valuri la spate, ne imaginam ca Andreea a avut nevoie de ajutoare pentru a se inghesui in aceasta piesa vestimentara. De zici ca ar fi fost singura rochie rosie de pe Terra. Fundul ii este aplatizat de la atata stramtoare, manecutele dantelate ii fac pana si mainile sa arate inestetic, iar colaceii isi fac simtita prezenta pe coapse si abdomen.


Pentru ca vrem ca data viitoare sa aiba o aparitie WOW si nu BAU, ii dedicam zanei un UPS CATREN marca D-Paparazzi.

„Se considera.....fermecata
Crede c-a topit grasimea toata
Dar, degeaba se vrea fotomodel
Cand mai are pe ici colo cate-un... COLACEL!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.