Cine e VEDETA cu un ACCESORIU de milioane agatat de san!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

Ea e diva care are cele mai multe aparitii cu sanii la vedere!

Rihanna ramane totusi diva care are cele mai multe aparitii cu sanii la vedere. Dupa ce in tuma cu doar cateva saptamani a pasit pe covorul rosu aproape in costumul Evei, obraznicaa Riri a tinut sa ne arate recent, printr-o rochita rosie ca focul ca si-a facut un nou piercing: un cercel in sfarc!

Are  41 de ani, arata formidabil si stie sa profite de  lucrul acesta! Se simte atat de bine in pielea ei incat spune mereu DA pictorialelor fierbinti si nu da inapoi nici atunci cand vine vorba despre a renunta complet la haine pe marele ecran!

Totusi, vedeta cu pricina nu se vede mama nici in ruptul capului. Sunteti curiosi sa aflati despre cine este vorba?

La 41 de ani Cameron Diaz a realizat o sedinta foto de senzatie pentru revista Esquire, pictorial in care este mai sexy ca niciodata! Udaaa toata si imbracata sumar actrita isi scoate in evidenta picioarele de gazela, poponetul tonifiat si decolteul ametitor. Privind-o ne-am adus aminte de trecutul doamnei Diaz.
Va aduceti aminte ca pe cand avea doar 19 ani a incercat sa dea lovitura in industria filmelor XXX? Inca de pe atunci era foarte mandra de atuurile ei fizice. Din pacate, va anuntam ca aceste gene perfecte nu vor fi transmise unei alte generatii pentru ca divaa NU isi doreste nici in ruptul capului copii! A declarat recent ca i se pare o responsabilitate prea mare sa aiba grija si de vietile altora.



##VIDEO117575##Prefera sa se dezbrace in filme si sa aiba grija de cariera ei cinematografica, decat sa schimbe scutece! Ultimele ei filme contin scene sexy rau! In pelicula “Cealalta femeie”, Cameron arata mai bine decat supermodelul Kate Uptown, in varsta de 22 de ani! Gaina batrana chiar face supa mai buna! Iar acum, fanii actritei asteapta cu sufletul la gura premiera filmului “Sex Tape”, in care o vom vedea pe diva goala-goluta!

Frumusica Julia Roberts are o pasiune nebanuita.
A povestit recent, in platoul emisiunii “The Ellen Show”, ca se distreaza PE CINSTE cand isi sperie cei trei copii ai sai!

Ne indreptam acum atentia catre George Clooney, ale carui ambitii marete ajung pana la Casa Alba! Se pare ca actorul, in 2016, va candida la Presedintia Statelor Unite. Cea care l-a determinat sa-si doreasca sa-i ia locul lui Obama este chiar logodnica lui…Amal Allamudin, avocata de drept international cu care se va casatori in septembrie./
Mergem mai departe si ajungem la Robbie Williams, care a avut parte de o cazatura zdravana in timpul unui concert, sustinut in New Castle! Cuprins de euforia momentului, Robbie a alunecat de pe scena direct peste publicul in delir si cica… i-ar fi rupt mana unei fane! Ups!

Din dorinta de a fi mereu in centrul atentiei, unele dive fac un obicei din a-si uita intentionat sutienul ACASA! Un prim exemplu este Kim Kardashian, care a fost surprinsa de paparazzi zilele trecute prin New York, cu un decolteu pana la buric si cu sanii lasati sa zburde in voie!
Nici lui Jennifer Lopez nu-i place sa poarte acest obiect de lenjerie intima! Si ea si-a facut aparitia in platoul emisiunii “Tonight Show”, imbracata cu o rochie alba extrem de decoltata si, bineinteles, fara sutien! Temperaturile ridicate au indemnat-o si pe Katie Holmes sa nu poarte nimic pe sub un tricou alb! I s-au vazut cu usurinta SANII, care nu sunt tocmai cei mai frumosi din Univers. Dupa cum indica inscriptia de pe tricoul ei, Britney Spears este salbatica. Cei care au intalnit-o pe artista in drumul ei catre sala de sport, cu siguranta n-au citit mesajul, ci au facut ochii mari la vederea sanilor nastrusnici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.