Cine era Denisa, fata care a murit spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 06 iul 2021, 17:52
Denisa, tânăra rănită într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a murit.
Sursa: antena3

Denisa, tânăra rănită într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a murit. Tânăra şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, la spital, potrvit Antena3.

Sâmbătă seara, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, Denisa, o tânărăr de 20 de ani, a fost rănită. Din nefericire, tânăra a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator.

Citeste si: Accident teribil între două camioane pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Un pasager a murit

Spulberaţi în staţia de autobuz

Denisa a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă totul a fost în zadar.

Soțul Denisei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore şi, potrivit unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare potrivit Antena3.

Într-o secunda, vieţile celor doi tineri au fost date peste cap de masdina scăpata de sub control.

Cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, în zona Vivo, sâmbătă seară, atunci când aşteptau autobuzul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00. Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat.

Denisa în vârstă de 20 de ani a rămas fără un picior, în timp ce Raul a suferit răni extrem de grave.

Inițial, şoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă până ieri era cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă, astăzi procurorii vor schimba încadrarea juridică în ucidere din culpă, după ce Denisa şi-a pierdut viaţa.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?