Petrică Mîțu Stoian avea o iubită secretă! Cântărețul o iubea nespus, însă nu își mai dorea căsătorie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 aug 2022, 01:35

Petrica Mitu Stoian avea o iubita secreta

Petrica Mitu Stoian și-a ținut viață privata departe de presa și de ochii curioșilor, însă a recunoscut că avea pe cineva în viață lui.

Regretatul Petrica Mitu Stoian evita mereu subiectele legate de viata lui personala, mai ales dupa divortul din 2012 de sotia lui, Carmen Mihaela. Cei doi au fost mereu discreti in legatura cu familia lor, insa regretatul cantaret a facut o declaratie la scurt timp dupa separare referitor la acest subiect, insa nu a vrut sa intre in detalii." A fost un episod mai dificil din viata mea despre care nu vreau sa vorbesc ca nu intereseaza pe nimeni. 

M-am dedicat foarte mult carierei artistice si, pe langa asta, cum scrie in Cartea Sfanta: sunt oameni care sunt lasati de Dumnezeu sa fie asa!”

Citeste si: Ce a găsit fiica impresarului Doru Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri halucinante despre tratamentul pe care artistul îl urma

Petrica Mitu Stoian avea o femeie in viata lui dupa divortul de Carmen Mihaela

Desi în media sunt foarte puține poze cu fosta sotie a lui Petrica Mitu Stoian, Niculina Stoican a povestit pentru  cancan.ro  că aceasta este o prezenta foarte discreta și acum, mai mult că niciodată nu vrea să facă nicio declarație, fiind efectiv devastata de moartea fostului sau partener de viață.

Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. 

Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație.

Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea «Bună ziua!», indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la «Doina Gorjului». 

Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă." 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrica Mitu Stoian nu isi dorea o adoua casatorie si nici copii

Citeste si: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a spus adevărul despre relația artistului cu Niculina Stoican: "A zbierat când a auzit că nu mai e printre noi!"

La cativa ani dupa divort, Petrica Mitu Stoian a recunoscut ca nu se mai gandeste la casatorie si ca ii este foarte bine asa alaturi de noua lui partenera de viata.

Cat despre copii, Petrica Mitu Stoian a fost foarte sincer si a zis ca nu isi doreste deloc urmasi.

La recasatorie? Cand? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumatatea vietii dar acel timp a trecut. Imi este foarte bine asa, am o relatie, sunt foarte bine si mi-as dori sa ramana asa. Sa-ti spun o gluma, la o varsta, ce ar insemna sa te recasatoresti si sa vina si ea cu niste figuri, tu cu tabieturile tale si sa nu va potriviti deloc?  Sa incep iar educatia, spala-te pe dinti, vezi ca nu e bine, mergi la frizer ca ti-a crescut parul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce sa fac, sa iau pe cineva ca sa nu-mi fie urat?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.