Cine era Mihaela Galani, femeia din Constanța care și-a găsit sfârșitul în propria mașină. Avea doar 33 de ani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 ian 2022, 19:33

Cine era Mihaela Galani, femeia care și-a găsit sfârșitul în propria mașină. Avea doar 33 de ani

Sursa: Mihaela Galani Instagram

Mihaela Galani, proprietara unui cunoscut brand de pantofi din Constanța, a murit fulgerător la vârsta de 33 de ani. Femeia a fost găsită inconștientă în propria mașină, au transmis reprezentanții magazinului. Care sunt cauzele morții?

Mihaela Galani era o cunoscută femeie de afaceri din Constanța, celebră pentru brandul de pantofi pe care îl deținea. Decesul misterios al tinerei de 33 de ani a șocat lumea întreagă. Aceasta a fost găsită inconștientă în propria mașină. 

Mihaela Galani a murit misterios la vâsta de 33 de ani. Care sunt cauzele morții

Moartea femeii de afaceri ar fi survenit după ce s-a simțit rău mai multe zile la rând.

Mihaela Galani a fost găsită inconștientă în mașina sa și a fost transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța. Femeia a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii nu au putut face nimic pentru o salva, relatează Antena3, citată de Libertatea.ro.

”Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă.

Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”,
se arată în mesajul transmis de reprezentanţii firmei.

Citeste si: Fostul miliardar italian Calisto Tanzi a murit de Anul Nou! E cel care a ridicat imperiul Parmalat și l-a vândut pe Adrian Mutu la Chelsea!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine era Mihaela Galani, femeia care a fost găsită inconștientă în propria mașină

Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de masterat în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European, potrivit Ziua de Constanța.

Tânăra de 33 de ani era proprietarea brandului de pantofi Gemelli Shoes, care este un business de încălțăminte croită manual, în România. Această afacere era condusă de Mihaela Galani și de sora sa, Loredana Romanov.

În acest moment produsele lor se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

Mesajele în memoria tinerei antreprenor curg pe rețelele de socializare. Oamenii au rămas înmărmuriți după această veste cumplită.

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele...

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze... Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", a scris pe Facebook Monixa, om de presă din Constanța.

Când va fi înmormântată Mihaela Galani

Reprezentanții magazinului Gemelli au anunțat că trupul tinerei a fost depus la Casa Albastră, iar cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Mihaelei Galani o pot face începând de marți, 4 ianuarie, de la ora 18:00, la Arhiepiscopia Tomisului.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 5 ianuarie, începând cu ora 10:30.

Citeste si: Vilă din Capitală, vandalizată de un grup de tineri, de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

 

Taguri: