Cine era Nae Nicolae, milionarul calcat de tren? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:51

Cu o zi inaintea tragicului accident, milionarul Nae Nicolae a primit o veste proasta.

Fiica lui care avea deja probleme de sanatate s-a imbolnvit si la inima din cauza tratamentelor pe care le urma. Ea se afla in Israel impreuna cu sotia milionarului. Vestea ca Nae Nicolae si-a pierdut viata intr-un teribil accident a indurerat o comuna intreaga.

Nae Nicolae era un om respectat in comuna Stefanesti, acolo unde s-a si nascut, a trait o viata intreaga si unde isi dorea sa si moara asa cum chiar el a declarat.
Unul dintre cei mai buni prieteni a lui Nae Nicolae era chiar actualul primar al comunei Stefanesti.

Nae Nicolae, milionarul lovit de tren, in varsta de 44 de ani era unul dintre cei mai buni prieteni lui Gigi Becali. Apropiati ai latifundiarului din Pipera spun ca cei doi aveau impreuna mai multe afaceri, dar si nenumarate amintiri. Oamenii spun ca in 2007 Becali i-ar fi luat la table, lui Nae Nicolae, intr-o singura noapte, un teren in valoare de 10 milioane de euro.


Barbatul era supranumit "Regele imobiliarelor din Ilfov". In declaratia de avere pe care a depus-o in anul 2009 aparea ca detine mai multe imobile pe raza judetului Ilfov, dar si in Bucuresti, 4 masini, printre care si bolidul in care si-a pierdut viata.

Nicolae Nae, fost consilier judetean in Ilfov, a fost si unul dintre nasii de cununie ai manelistului Adi Minune. Primarul comunei va propune familiei ca sicriul cu trupul neinsufletit al barbatului sa fie depus pe terenul de fotbal pentru ca toti cei care doresc sa-si poata lua ramas bun de la el.




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.