Cine era pacienta care a murit după ce a așteptat două ore pentru a fi primită la Urgențe. Avea doar 49 de ani și multă lume apela la serviciile ei de make-up

Author: Lavinia Medrea

Avea doar 49 de ani și multă lume apela la serviciile ei de make-up

Sursa: Facebook Nicoleta Passan-Ilie

O femeie de 49 de ani a murit după ce a așteptat două ore să fie primită la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, pentru că nu existau paturi libere. În urma incidentului, IPJ Vrancea a anunțat că s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

O femeie în vârstă de doar 49 de ani a decedat așteptând să fie primită la Urgențe pentru că nu mai existau paturi libere. Soțul pacientei a depus plângere la poliție. 

Cine era pacienta care a murit după ce a așteptat două ore să fie primită la Urgențe

Pacienta care a murit este cunoscuta cosmeticiană Nicoleta Passan-Ilie, în vârstă de 49 de ani.

Spitalul din Focșani a demarat o proprie anchetă pentru a afla dacă medicii s-au ocupat corespunzător de pacientă, iar autopsia va dezvălui cauza exactă a decesului, relatează  ziaruldevrancea.ro.

Citește și: O pacientă a murit după ce a așteptat 2 ore la Urgențe, la Spitalul Județean Focșani. Cum a fost posibil

Apropiații femeii sunt șocați de moartea Nicoletei și nu le vine să creadă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am sufletul plin de tristețe amestecată cu neputința de a descrie în câteva fraze coerente un om frumos. În astfel de clipe, oricât am fi de «poeți», inspirația nu e prezentă. Nicoleta... să o numesc colegă e puțin, să o numesc prietenă, poate că nu i-am fost așa cum și-ar fi dorit.

Amintirile îmi năpădesc ființa... și cred că toate colegele mele și prietenele simt la fel. O femeie plină de viață, cu o dorință enormă de a ajuta și de a fi înconjurată de prieteni. Un om despre care nu vreau să spun «a fost», ci căreia vreau doar să-i mulțumesc pentru copilăria, adolescența și anii mei din care a făcut parte.”, a transmis o prietenă de-ale Nicoletei.

Citește și: Accident groaznic pe drumul E85, în Vrancea! O persoană a murit, iar alte patru au fost grav rănite

„Draga mea... mi-ai frânt inima! Drum lin către ceruri! Ai fost una dintre cele mai bune cosmeticiene... Nu te voi uita niciodată!”, „Mult prea devreme Nicoleta, draga mea! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei greu încercate! Nu am cuvinte cât de rău îmi pare de tine și de cei dragi tie, suflețel bun! Nu te voi uita niciodată, dragă Nico!”, „Un suflet minunat s-a înălțat la cer! Drum lin spre

îngeri, Nico! Cineva atât de special nu poate fi uitat niciodată! Voi prețui amintirile pe care le am cu tine pentru totdeauna!”, au mai scris și alți apropiați ai cosmeticienei. 

Nicoleta a murit așteptând să se elibereze un pat la Urgențe

Ieri, Nicoleta a chemat o ambulanță pentru că nu se simțea prea bine de câteva zile și nu putea să mănânce deloc.

A fost transportată la Spitalul Judeţean Focşani în jurul orei 18:00, acuzând parestezii, greaţă, vărsături și ameţeli. Timp de două ore a așteptat pe holurile spitalului să fie consultată de un medic și să fie eliberat un pat în camera de gardă.  

După ora 20:00, în sfârșit, Nicoleta era consultată de un medic. I s-au făcut mai multe analize și i s-a pus o perfuzie cu antivomitive și, între timp, femeia le-a spus doctorilor că are depresie și se află sub tratament, că nu a mai mâncat de câteva zile și că are greață și vomită. 

La jumătate de oră după ce a ajuns în patul din spital, Nicoleta Passan-Ilie a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, femeia nu a mai avut nicio șansă.