Cine era românca ucisă de un rechin în Egipt - Detalii cutremurătoare

Autor: Alina Petre
Actualizat: 04 apr 2023, 00:05

Românca ucisă de un rechin, în Egipt

Sursa: Monitorul de Suceava

Noi detalii ies la iveală în cazul incidentului tragic petrecut în Egipt, unde două femei au murit sfâșiate de un rechin. Una dintre victime era româncă din Suceava.

Ministerul egiptean al Mediului a anunțat, duminică, că două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada.

Cea de-a doua victimă este o turistă româncă și a fost ucisă de rechini în aceeași zonă în care a murit o femeie austriacă.

Cine este românca ucisă de un rechin în Egipt

Roxana Donisan este românca ucisă de un rechin într-o stațiune din Egipt. Aceasta este din Suceava și lucra ca funcționară la Direcția de Finanțe. 

Din primele informații, se pare că suceveanca și cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă.

Femeia se afla în vacanță și era cazată la un hotel de 5 stele destinat exclusiv adulților. Trupul acesteia a fost descoperit la câteva ore după atacul asupra femeii din Austria.

Citeste si: Sunt rechini în Marea Neagră? Detalii necunoscute din adâncuri

Ministerul de Externe din România a confirmat duminică moartea turistei românce care a fost atacată de un rechin într-o stațiune din Egipt.

Ambasada României la Cairo a luat legătura cu autoritățile egiptene și a putut stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie și se pare că aceasta locuia în Egipt de cinci ani alături de soțul ei. Ea reușise să ajungă la mal, fără un braț și un picior 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta femeie a fost ucisă de un rechin, în Marea Roșie

Femeia în vârstă de 68 de ani a reușit să ajungă la țărm, grav rănită, unde a fost preluată de o ambulanță, dar, din nefericire, a murit în ambulanță, în timp ce era transportată către spital.

Citeste si: INCREDEBIL. Cum a fost ATACATA de un rechin o turista, in timp ce se afla in vizita la acvariu

Cele două atacuri au avut loc la 600 de metri distanță unul față de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Ministerul Mediului din Egipt anunță că a fost format un comitet pentru a examina circumstanțele atacurilor.

Guvernatorul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților din zona în care au avut loc cele două atacuri.

Locația este una din preferatele românilor în acest sezon.