Cine este a treia femeie care susține că a fost atacată de un rechin în Egipt. Oamenii au reacționat imediat: „Românca noastră nu a fost atât de norocoasă”

Author: Lavinia Medrea

Cine este a treia femeie care susține că a fost atacată de un rechin în Egipt. Oamenii au reacționat imediat: „Românca noastră nu a fost atât de norocoasă”

Sursa: Instagram jelvucic

În urmă cu câteva zile, o tânără a postat un videoclip în care arată cu ce răni s-a ales după ce a luptat cu un rechin în apele Egiptului.

După ce o româncă și o austriacă au fost ucise de un rechin în Hurghada, încă o tânără a fost pe cale să devină victima fiarelor apei. Aceasta a afirmat, pe TikTok, că s-ar fi luptat cu un rechin ca să scape cu viață.

Ea este a treia femeie care a fost atacată de un rechin în Egipt

Roxana Donisan și Elisabeth Sauer erau în vacanță într-o stațiune din Hurghada atunci când au fost ucise de un rechin.

Citeste si: Cum a decedat, de fapt, Roxana Donisan în Egipt! Iată ce scrie în raportul oficial! Care este cauza reală a morții româncei atacate de rechin în Marea Roșie!

La câteva zile după moartea celor două femei, un nou videoclip a uimit internauții.

O tânără a susținut, pe platforma TikTok, că a fost atacată de un rechin, ba chiar și-a filmat rănile de pe picior pentru a demonstra că s-a luptat cu animalul marin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„They said there's no sharks in Egypt... but... I just fight one.

(n.r.: traducere: Ei au spus că nu sunt rechini în Egipt, dar eu doar ce m-am luptat cu unul)”, a transmis tânăra, în dreptul videoclipului postat pe TikTok. 

Reacțiile oamenilor la videoclipul postat de tânăra atacată de rechin

După ce a postat în urmă cu cinci zile videoclipul, tânăra a primit mii de comentarii legate de faptul că a fost atacată de un rechin, în Egipt.

„Românca noastră nu a fost atât de norocoasă, nu a mai scăpat”, „Dacă ar afirma, vă dați seama ce ar însemna pentru turism acolo, așa că nu sunt și gata!”, „O femeie din România a avut o excursie în Egipt și a fost mâncată de un rechin”, „Cine zice că nu sunt rechini în Egipt?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la videoclipul postat de tânără.

Plajele din Egipt rămân deschise, în ciuda morții celor două femei

Cu toate că mulți oameni și-au anulat vacanțele rezervate în Egipt, localnicii continuă să susțină că anumite plaje sunt deschise și păzite, chiar și după dubla tragedie în care au fost implicate cele două femei, din România și Austria.

Citeste si: Plajele din Egipt încep să se redeschidă treptat, însă turiștii nu au voie să între parfumați în apă pentru a nu atrage rechinii! Iată ce sfaturi au lansat autoritățile egiptene!

„Bună ziua! Vin cu un update de la Sahl Hasheesh(...). Sunt niște prieteni acum acolo. Pontonul s-a redeschis de alaltăieri (05.07.2022) după ora 12:00 aproximativ în fiecare din ultimele două zile. Doar laguna izolată și înconjurată de recifuri este deschisă. Și asta doar după ce un semi-submarin a verificat toată zona (în ambele zile, și ieri, și alaltăieri). Așa s-a procedat la mai multe hoteluri.

Sunt mai multe submarine care patrulează în mare din zona Sahl Hasheesh și Makadi Bay. Lumea s-a simțit în siguranță după ultimele măsuri. Am văzut că la alte hoteluri din zonă plaja a rămas închisă. Este vorbă de plajele care au acces direct la largul mării. N-am mai multe informații vis-a-vis când se vor redeschide acestea”, a transmis un turist, pe o pagină de Facebook destinată informării legate de vacanțele din Egipt.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!