Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2024, 16:26

Pe 2 octombrie 2024, Kanal D va aduce în atenția telespectatorilor o nouă producție de excepție, intitulată „Inimă rebelă”, care va prezenta o poveste dramatică de viață și va aduce în atenția publicului o distribuție remarcabilă, din care face parte și renumitul actor Yurdaer Okur!

Yurdaer Okur se numără printre cei mai talentați și apreciat actori ai momentului în Turcia. Acesta s-a remarcat încă de la primele sale roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție, care i-au adus notorietate și l-au propulsat treptat printre cei mai bine cotați actori din generația lui. Cel mai recent proiect din care a făcut parte celebrul actor este producția Inima rebelă, în care a dat viață personajului principal Serhan Soysalan, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional.

Cine este actorul care îi dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”

Yurdaer Okur s-a născut în anul 1974, în localitatea Rize, din Turcia, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară și strictă, dar și sprijin pentru a-și construi un viitor stabil pe plan profesional. Inițial acesta s-a înscris la Facultatea de Management în turism, însă după doar trei ani s-a reorientat către Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit un actor cu drepturi depline.

Citește și: Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Yurdaer Okur, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

În anul 1999, Yurdaer Okur a debutat pe scena Teatrului Dostlar, unde a jucat câțiva ani, timp în care a început să fie apreciat de public și remarcat de marile case de producție din Turcia. În 2002, actorul a debutat și pe platourile de filmare ale filmului Sır Çocukları, cu un rol episodic, după care a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de anvergură.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

Cel mai recent proiect din care a făcut parte talentatul actor Yurdaer Okur a fost serialul Inima rebelă, în care a jucat rolul principal Serhan Soysalan, care i-a adus un plus de notorietate și la nivel internațional, dar și multe premii și distincții importante.