Cine este actorul găsit mort în casă, cu mâinile legate la spate. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Author: Alina Petre
Actualizat: 24 oct 2023, 04:55

Un actor a fost găsit mort în casă

Sursa: Facebook

Un tânăr a fost găsit mort , în propriul apartament, cu mâinile legate la spate. Incidentul a avut loc în Republica Moldova.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către tatăl tânărului, care a mers îngrijorat la apartamentul fiul său, după ce acesta nu mai răspundea la telefon.

Citește și: Un celebru manelist a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a încercat să ascundă totul: „Cum am putea face ca să nu apară articolul?”

Cine este actorul găsit mort în casă, cu mâinile legate la spate

Bărbatul este Ștefan Bouroșu, un tânăr actor, în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova. Descoperirea a fost făcută de către tatăl tânărului, care a mers îngrijorat la apartamentul fiul său, după ce acesta nu mai răspundea la telefon. 

Pentru a debloca ușa tatăl său a chemat salvatorii, iar la fața locului au ajuns de urgență pompierii care au spart uşa și l-au găsit Ștefan  a fără viață în dormitorul.

„Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico-legală. Experții au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine”,

a transmis poliția din Chișinău.

Lacrimi și multă durere după moartea tănărului ” Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt”

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Ștefan a murit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu văd. Nu aud.

Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

Ștefan Bouroșu a fost actor al Teatrului Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017.

Acesta a interpretat roluri piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Poliția a transmis în acest moment că este investigată varianta de suicid.

Ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, iar geamurile erau, la fel, închise, astfel că nimeni nu avea cum să fi intrat din exterior, mai spun oamenii legii.

Mai ales că pompierii au deblocat ușile în prezența tatălui victimei.

 

 

Citește și: Rezultatul autopsiei în cazul Anei Oroș! Care a fost cauza morții femeii sfâșiate de câini

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.